reklama

Styczeń 2015

reklama
Dobry!!!!
No takiej zgagi jak dzis w nocy to ja nie miałam jeszcze!!!!! Wszystkie kwasy normalnie mi do mózgu napływały! Dobrze, ze pod ręka mam zawsze Rennie.
Chłop w nocy 3 razy sie przebierał. Ale dzieki temu pozbył sie gorączki.

U mnie z porodem cisza :-) Także nie wepchnę sie do kolejki :)

Ja tez chce taki szybki porod!!! Doggi, myslisz ze wiesiołek pomógł???

Agulqa_b jak urodziłam Ole położna mi mówiła że czasem jest ze mleka nie ma albo jest mało, ale ogólnie cycki matki produkują takie mleko jakie potrzebuje dziecko i to mleko ma wszystko to co jest potrzebne. Wiec nie wkrecaj sobie masz dla robsona to czego mu trzeba :)
Rob tez tak mało śpi? Stachu od rana leży i się na mnie gapi, trochę to kripi :P i poza tym smoczkowy chłop, wisiał na cycku i cis sobie ciumkal a jak odstawiłam to depresja gangstera, wkurzyłam się i dałam mu smoka raz, wypluł, drugi raz wypluł i tak kilka razy aż stwierdził że spoko jest i dał spokój moim cyckom i sobie leży ze smoczkiem i zyzoli a ja mam luz juz :)

Laydeek- super, że chłop się wypicia i zdrowieje. Na coś się przyda. ;)

Doggi- dawaj zdjęcie Stacha ze smokiem :D

Kurcze. Wczoraj było prawie 10 stopni, a dziś -1. Co to ma być???

Dziewczyny śmiało, możecie iść w kolejkę przed nami :D ja dziś nie urodze. Całą noc spalam jak zabita, nic nie bolalo, nie meczylo :P poza tym mąż ma dniowke, a Kacper trening i ktoś musi to ogarnąć :D

Mnie trochę podbrzusze pobolewalo, ale to żadne skurczyki nie były. Niby tylko 6 dni do terminu, ale nic sie nie dzieje :-)
Moze faktycznie corunia czeka na tatę aż wyzdrowieje :-)

Jezyk później zrobię fotę bo teraz wzięli młodego na jakieś badania i inne cyrki
U nas nie wiem jak jest na dworze ale wietrzysko straszne

Susel powodzenia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry