Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Posprzątane już mam, to może wyczaruję ciacho 
No u mnie tych objawów na szczęście nie ma, kolejne badanie siusków w poniedziałek - oby ok było. Dziś rano ciśnienie ładne miałam....
Ani trochę, jedynie schizę mam przed całą tą otoczką.... Ja wczoraj trochę poczytałam ale weny nie mam, poszłam się kąpąć małż książkę przejrzał, zanim wyszłam z łazienki to 2 razy po mnie 4nożne dziecko już przyszło bo za długo mnie nie było
a królewicz usnął. Dzisiaj jakiś film pojadę chyba wypożyczyć i kupić kartkę na dzien babci, walę"tynki" i kilka innych pierdół. Oni z srusu Cię kochają chyba.... A ja już miesiąc czekam za decyzją co z nadpłatą za moje l4
Się qr...obudzą w najmniej odpowienim momencie...
Ale wczoraj już mnie korciło żeby sprawdzić sobie szyjkę, dziś to może zrobię , przy okazji zobaczymy czy coś się skróciło.... Masażu szyji robić nie będę, lepiej nie-zostawie to fachowcom
Ostatnio miałam na 1,5cm rozwarcie, niby....
Jeju niech mnie ktoś w dupę kopnie żebym poszła się myć , objechała co trzeba..... Nie chce mi się.....