reklama

Styczeń 2015

reklama
jeżyk, no właśnie, ile to może potrwać :baffled: Do tego mnie czyści, czop odchodzi, ale ciągle czekam na jakiś większy symptom, bo jak pojadę do szpitala i się okaże, że to fałszywy alarm, to się pochlastam...

No wiesz ja takie codzienne mocne ale nieregularne skurcze mam od tygodnia. Czyscilo mnie już kilka razy i nic. A niektóre laski czyści, dostają skurczy i jadą po paru godzinach. I gdzie tu sprawiedliwość???

Suseł u mnie dziś jak końcówka okresu, wkładka wystarcza

Nulini, jezyk mnie przy Oli nie czyścilo a teraz w środę miedxy skurczami wizyta w toalecie była Ale to tylko z rana koło 11 przeszło. Ale też już miakam wcześniej kilka podobnych akcji więc to jest zryte bo tak jak wszędzie piszą to może świadczyć o porodzie ale nie musi i niech człek nie zwariuje

reklama
Jestem, spacer super z córkami, ale szlam dumna haha. Mam dola, musiałam sobie poryczec, nienawidzę pracy mojego męża, miał wrócić o 18, owszem przyszedł pół godziany wczesniej, jak juz obiad do piekarnika wstawiłam, a on tylko po klucze przyszedł i powiedzieć mi, ze nie wiem kiedy wróci .....wku ...i ryk. Mój pierwszy wieczór z obiema dziewczynami.....jeśli chodzi o cyca i karmienie to dalej testuje, ale mialam przerwę bo w nocy dwa dni temu dostałam gorączki i dreszczy ... chciałam tylko wyrazić ogromny podziw i szacunek dla Mamy blizniaczek i Mam które maja trójkę pociech, Dziewczyny jesteście niesamowite! !!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry