• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
A ja nie mam super pharm ;(((( brakuje mi go tutaj

My ze stachem wróciliśmy z przychodni mały urósł 2cm i waży 400g więcej :) rośnie maluszek :) ile wasze brzdace miały na pierwszej wizycie tej po 2tyg od urodzenia?

My nie byliśmy jeszcze na wizycie :-) na brzuszek pomógł nam espumisan, ale dawkowaliśmy wg niemieckich zaleceń, tzn częściej.

Kąpiemy tak jak Suseł.

U nas stały już program dnia to oglądanie świata między 8-12 i 17-20, w międzyczasie oczywiście cycowanie...

Ok pora ogarnąć obiad. :-)

Ostatnia edycja:
Bede dzis w miescie to postaram siekupic ten swwietlik

Emilchen moj czasem tez wypluwa ale czasem zalapie i kest cisza na chwile

Moj mlody dzis ok 2 mial oczy jak 5zl i zapomnial ze to noc i trzeba spac :-D

Moj ciagle ulewa, ale nie wydaje mi sie aby mial kolki, chociaz espumisan dzis kupie bo ewidentnie ciezko mu wie zalatwic

Doggi ja tez nie mam :-P
Z reszta chyba na wielorazowe przejde jak mlody przestanie robic kupe przy kazdym jedzeniu :-P

Doggi mi go nie mierzyli na tej wizycie tylko wazyli i mial 2700g

Wlasnie wrocilismy z godzinnego spacerku :-) jakbym wiedziala ze tak wieje to bym nie poszla. A slonko sliczne i ogolnie cieplo tylko ten wiatr...

Czesc Kobitki. Jesteśmy z Wami cały czas ale na pisanie siły nie było. W domu choroba, szpital. Zaczęła córa , przywlekla coś z przedszkola, cos co u Was mamy starszakow. Stan podgoraczkowy katar, kaszel niby nic ale dziecko marudne i osłabione, wiec szybko reagując została ,ku jej radości, odwieziona na wykurowanie się do babci. Niestety zdążyło przejsc na mnie...od wtorku w nocy myślałam, ze ducha wyzione, mega osłabienie, zawroty głowy, gorączka do 40 st, kaszel, co chwilę mokra i spocona, mąż aż wczoraj wziął wolne żeby mała się zająć, ja spałam lub leżałam pod kołdrą cały dzień. Dzięki Bogu Lilianie nic nie jest a starsza Laura coś lepiej tylko ze mąż się zaraził.....ech. życzę wszystkim dużo zdrowia a tych co zdrowi, uważajcie na siebie bo przez ta pogoda jakiś wirus krąży i przychodnie pełne pacjentów! Miłego dnia

reklama
U nas też już są stałe pory mniej wiecej-pobudka tak po 8,jedzenie,mycie,patrzenie na świat.zasypia ok.11.30-12.śpi 3 godziny,potem to samo co rano,zasypia tak do 17.ok.19 budze ją na kolacje,po którwj od razu zasypia.teraz śpi,potem pójdziemy na spacer.wieczorem czeka mnie dentysta...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry