• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Kurcze napisalam mega posta i co mi sie rozlaczylo i nie ma :-I

zdrowka dla wszystkich i dzieciaczkow i rodzicow no i wytrwaloci..

Doggi moj w 2 tyg przybral 590g a w kolejnym tyg znow przytyl 580g a dlugosci nik mi nie mierzyl:-)

ogolnie chyba mam slaby pokarm albo za malo go jest bo maly sie nie najada i dokarmiam go mm.. dzis pobil rekord i zjadl mm 130ml i do tego z cyca 10 min jadl... czy to normalne??

do tego nie wiem ale chyba ma katarek.. niby lekarka i polozna mowily ze nie bo to sie oczyszcza, ale od wizyty u pediatry ma wiecej w nosku :-( ale oddycha normalnie i w ogole tylko charczy...

Co do tej choroby co kiedys pisalam czyli szczeliny wlosowatej okolicy krzyzowej to bylismy u chirurga i poki co trzeba zrobic usg i musi zbadac go jeszcze neurolog ale raczej ma ta szczeline wiec czeka nas operacja i wyciecie tego :-( :-( :-( co prawda dopiero za 2 lata ale jednak...

reklama
reklama
Dziewczyny, zauważyłam u małej ze ma bardzo spierzchniętą górna wargę. Czym mogę ją posmarować? No totalnie nie wiem skad sie to wzięło. Dzis dopiero był pierwszy spacerek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry