• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Lay ja wlasnie msze isc obczaic

My znow mamy gorszy dzien i tylko u mamci jest ok

Załączniki

• 1422612902752.jpg
    1422612902752.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 72
Ojeeeeeej jaki kochany Robsonik.

Lila na szczęście grzecznie śpi w łóżeczku, ale za to Nikson i Tymson dają trochę popalić...
Zaraz będę musiała się wkurzyć i przyjść z koszem na śmieci, bo nie mogę się doprosić żeby zabawki z mojego pokoju powynosili...

Alecta- ja też dziś wysylam męża na zakupy, ale chłopaków bierze ze sobą :D od razu trening zalicza. Piotrek musi też Kacprowi kupić kurtkę na obóz, a jest obniżka dziś w sklepach. Dzadza radę.

agulqa super!!! :-) Co to za chusta?

Piotruś póki co śpi po kolejnym karmieniu, ale sądzę, że zbyt długo to nie potrwa.. Mała cholera zaczęła eksplorować świat i spanie mu nie w głowie :-)

Jeny ale głodna jestem... Dzisiaj ze śniadaniem zaszaleli była uwaga : bułka z masłem hahaha padlam :-P ciekawe co szalonego będzie na obiad z racji piątku... :-D :-D

ALECTA, laydeek to późnej proszę o wyrażenia bo chyba też zainwestuje w coś lepszego i może nawet się wkrece w karmienie piersią na dłużej :-D

Agulqa, Alecta a wiecie jak duże było wasze łożyska? Bo my ten sam problem chyba miałyśmy moje ponoć 300gram ważyło...

Badania wszystkie ok luśka ładnie przybiera wszystko pięknie ale i tak zostajemy do poniedziałku... Trudno szybko minie a w sumie nawet lepiej bo w domu chory mąż no i tu jesteśmy pod dobrą opieką :-)

Agulqa jak Robercikowi u mamy dobrze :-) a wlasnie jaka ro chusta? bo ja wlasnie mysle nad zakupem :-) moj maly to taki przytulak ze ciezko cos zrobic bow lozeczku spi sporadycznie bo lepiej kolo mamy ;-)

Femme moze faktycznie lepiej, ze zostajecie :-) zleci a ty bedziesz spokojniejsza :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry