• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa- Rpbercik słodki.

Alecta- o ja głupia. Z głowy mi wylecialo. No na takie zakupy też bym dzieci nie dała. :D

Femme- przy piątku na obiad obstawiam makaron. Śliczna Ala

Elutka- Krzusiu też śliczny.

Megami ja zjadłam dopiero 10min temu śniadanie :P dziś jakoś mi czas przez palce ucieka :/ dziś T ma wolne on będzie się obiadem zajmował :D
A ten twój "malec" to już dorosły niemowlak :)

Czy Wasze Dzieciaczki też się tak śmieją? :-D

Ten mój czaruś to normalnie bez przerwy, uśmieszaczek mu z buźki nie schodzi - śpi i się uśmiecha, je i się uśmiecha, gapi się i się uśmiecha, aż mi ciężko uwierzyć, że robi to nieświadomie :-D

Megami Twój pulpecik wygląda jakby ze 3 miesiące już miał :)

Znalazłam sposób na moją hołotę.
Powiedziałam im, że jak będą grzeczni to na kolację zamówię im pizze i nagle porządek w pokoju się zrobił:-D

Witam się po drugiej z rzędu dobrej nocce :-D

Mały ma w moczu liczne bakterie więc dzisiaj oddaliśmy mocz na posiew. Pediatra obejrzała Dominisia i wszystko z nim ok, tzn. ten kaszelek niegroźny, pupa podobno nie najgorsza. Na ulewanie i chlustanie - wczoraj zwracal połowę tego co zjadł i to za każdym razem :-( - dostał leki.

Dominik ma już swój PESEL, wczoraj odebrałam.

Szykujemy się powoli do chrztu, szukam jakiejś czapeczki i stosownego kombinezoniku

Megami mój też z tych dużych :-D ale 6 kg chyba jeszcze nie ma! Dominik jest strasznie długi, prawie mi się na przewijaku nie mieści jak rozprostuje nogi :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry