• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Alecta Hahaha pizza lekiem ma całe zło ;) na olke tez działa i makaron z masłem i cukrem tez działa cuda :P

Maaaaaatko,mam orgazm! Oglądam Mulin Rouge po raz sto tysięcy milionowy trylionowy i Evan McGregor mnie kręci strasznie!! Przystojny i jeszcze do tego booosko śpiewa <3 cud miód!

reklama
miłego dzionka:happy2: tata z synkami na spacerze,ja się ogarniam i ogarnąć nie mogę :-p śliczne Wasze okruszki
my pesel mamy juz od tygodnia,becikowe i cała reszta juz załatwiona i przyznana
Gniewko dziś głodny co godzinę,nie nadążam z produkcją,za to już 2 razy ciągnął cyca,bo nie miał wyboru :-p

alecta też bym posprzątała za pizze ;-)na obiad ryba

Młody czasem się uśmiecha przez sen, ale żeby często to nie :-D

Emilchen, kiedy będziecie chrzcić? My chyba dopiero na Wielkanoc, wcześniej chyba się nie ogarniemy...

Muszę zadzwonić czy jest już PESEL. Z młodą to babeczka mi przez telefon dyktowała, bo potrzebowałam, a nie mogłam nagle pojechać 80 km do miejsca zameldowania :baffled: Ciekawe czy jeszcze tak można.

My PESELu jeszcze nie mamy bo tez dlugo sie czeka.. becikowe tez czeka az zachce nam sie biegac po urzedach po papierki...
My chrzcimy dopiero w polowie czerwca bo chrzestna jest z drugiego konca Polski i wtedy ma urlop:-) zreszta kmjak reszta mojej rodziny:-)

Nulini moj sie tez sporo usmiecha:-)

Elutka z Kubusia tez przystojniak:-) a jaka Ty masz chuste?

Megami ale maly Ci rosnie jak na drozdzach:-) wyglada na starszego:-)

Femme Twoja laska trzyma linie:-) jak na kobiete przystalo:-P

a moj to tylko u mamusi lubi:-D

Załączniki

• 1422621338295.jpg
    1422621338295.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 83
  • 1422621370453.jpg
    1422621370453.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 82
Alutka też się dużo uśmiecha, szczególnie po jedzeniu, albo po ... kupie :rofl2::rofl2::rofl2:

U Nas na PESEL się czeka ok. 2 tygodni, można dzwonić wczesniej i się dowiadywać czy już jest. Z racji naszych przygód początkowych dopiero niedawno złożyliśmy wniosek więc, jeszcze troche poczekamy.
O chrzcinach to ja nie myśle, ale napewno Wielkanoc, albo i później ;-) jeśli wogóle.

Taka u Nas ładna pogoda dziś, aż się prosi o spacer, ale jakiś strach mam po tym szpitalu ... myśle że jeszcze pokiblujemy w domu troche. Młoda zaczyna mieć dupkowe problemy po tescowych pieluchach ... sie rowek czerwony porobił ... jednak na pampki reaguje lepiej :sorry2:

Ale rosna nam te dzieci

Emilhen moj tez rozchwiany emocjonalnoe ;-)

Bads jakie doki dawalas do becikowego?

My chrzciny 15.08 ze slubem razem ;-)

Maly dzis tylko u mamusi na raczkach
Mam nadzieje ze to nie zwiastuje choroby :-(

Aob ja mam lennylamb berberys.
Agulqa ja też już innej chusty szukam hehe teraz chce w bardziej żywych kolorkach
My już po spacerku, teraz młody śpi w łóżeczku w kombinezonie orzy otwartym oknie

reklama
mój też ma dzisiaj problemy ze spaniem :-p
dokumenty:ksero aktu urodzenia,ksero naszych dowodów,zaświadczenie od gina,wniosek z opieki społecznej wypełnić i zaświadczenia ze skarbówki i zus:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry