• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
To Jagoda dalej wygląda jak kruszyna.M wrócił właśnie z Niną z laboratorium,pi południu bedzie wynik na mononukleoze,a jutro mocz.z braku czasu na zakupy zrobi£am zamówienie w etesco-jutro mają przywieść zakupy.we Wrocławiu zaś kiepska pogoda, hyba odpu$cimy spacer.

Jezyk też tak myślałam a tu rybka! Bardzo smaczna w dodatku :-D

Megami twój to wypasiony już chłopak :-D

Nulini moja dzisiaj się do Kuby cieszyła jak szalona a wcześniej się nie uśmiechała :-P

Alecta bardzo dobry sposób :-D

AOB haha jaka poza na drugim zdjęciu :-D

Agulqa ty to zaraz musisz się do ślubu szykować widzę :-D

Śliczne te wasze dzieciaki:))) a ja zaliczyłam spacer, jak małe wsadzę do wózka to nie ma szans aby zmarzły :) kurczę muszę tez załatwić to becikowe, a dobrze zrozumiałam ze max zarobki to te dwa tysiące coś razy cztery???

Dziewczyny, slodkie te Wasze malenstwa.
Z moim chyba jest cos nie tak, nie wiem czy sie nie wybrac do lekarza :( ostatnio on prawie wogole nie spi, a jak juz ida mu sie zasnac to co chwila sie budzi, wrzeszczy I sie tak napina jakby robil kupe. Tak widac, ze go cos boli w brzuszku :(

reklama
My musieliśmy do becikowego złożyć zaświadczenie o składach zus, zaświadczenie o dochodzie za 2013 z US, no o wiadomo akt urodzenia i ksero dowodów, zaświadczenie od lekarza (na szczęście to od razu przy wypisie że szpitala dają) no i Ł jako, że jest zameldowany w wlc to musiał mieć zaświadczenie z tamtego mopsu,że nie ubiegał się tam o becikowe.
Ł już wszystko złożył i teraz czekamy na decyzję i kase.

Indi ja bym obstawiala, że to kolka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry