• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Indi zgadzam się z alecta to pewnie kolki.

A to mój mały gdy się "uśmiecha" i od razu buzia 3 razy szersza a nie jak anorektyk ;)

Załączniki

• 1422629166850.jpg
    1422629166850.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Indi masz ten sam problem co ja miałam 2 dni temu. Pobserwuj , posłuchaj czy jak pije mleczko to słychać jak brzuszek pracuje. Jak wszystko ok pracuje i słychać to to może w tym że kupki zrobić nie może będzie przyczyna. Pryka Tobie? My mamy od 2 dni biogaie kropelki, trzeba je dawać minimum 5 dni. Dzisiaj z niecierpliwością czekam na kupkę, rano co prawda była o 6 ale dalej czekam na kolejną.

Nieobecna jakoś specjalnie nie dopajam wodą. Dopiero od 2 dni daję małemu do picia ale jakoś nie jest chętny ;-)

My dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek. Dobre 40 min chodziliśmy, małemu jak dobrze było i jest :-D Przed spacerkiem go nakarmiłam i śpi odkąd wróciliśmy a raczej odkąd z domu wyszliśmy ;-)

Po pesel za tydzień zadzwonię ale u nas mi mówili że 3 tyg czekać muszę.

Jak ja mam tego suwaczka ustawić żeby sam się przesuwał? :confused:

Doggi strach się bać :-D :-D Mój się uśmiecha przez sen albo robi minę myśliciela :-D Grubciu mój :-D

Ostatnia edycja:
Doggi fajny ten Twój gburek :-D
Prześlij buziaka od Lilki :-P

My pesel dzisiaj powinniśmy odebrać, ale z braku czasu zrobimy to w poniedziałek :-)

W ogóle Lilka przegina pałe.
Odciagnelam sobie mleko na wieczór żeby w razie czego móc oblac nowe auto, Lilka się obudziła, wydoiła cycka i jeszcze całe to odciagniete mleko, a było go 90 ml...
I teraz znowu jest przy cycku.
No niedługo to łatwiej będzie ją przeskoczyć niż obejść :-P

Hey, dziewczyny, mam pilne pytanie: czy kwoty jakie dostawałyście z Zusu za L4 były takie sam jak te podane na PUE? Moja koleżanka dostaje mniejsze kwoty i nie wiem czy coś jeszcze zus odciąga czy nie.

Femme po prostu smiala sie ze starego ;-)
Na szczescie nie tak zaraz :-Dmam czas;-)w pon mamy kolede to zapytamy kskedza czy w ogole zrobi nam razem no k tego 15 czy nikt inny nie ma ;-)bo my wszystko planujemy a moze ksiedzu na pasuje ta data bo zajeta :-P

Doggi usmiech pierwsza klasa :-D

Alecta lilka je jak moj smok :-D
Maly yqk mi zasnal w chuscie ze nadal spi, slysze tylko jakies pojekiwanie
Cos niespokojnu dzks, przez sen w chuscke mi poplakiwal

A od nocy mam taki nawal mleka ze w nocy cycki jak kamienie, na szczescie wydoil ladnie a,e teraz juz tak dlugo spi ze lewy zaraz wybuchnie :-D

Stokrotka ponoc medela dpbra
Ja mam lovi i tez w miare ok w porownaniu z ta canpola od laktatora

Stokrotka tommee timpee są super Stachu lapczywy ale z butelki po mału leci wiec się musi uspokoić siłą rzeczy ;)

Alecta Stachu tez przesyła buziaka ;)

AZA ja nie pomogę :(

Jezyk,ta choroba ma objawy jak przeziebienie,nie leczy sie tego-musi samo minąć.kiedyś mylono to czesto z anginą lub przeziebieniem właśnie.to wirus wiec trudno sie ustrzec,choruje sie raz w życiu ale zaraża sie dosyć dłuho.musiałabym ją 3 miesiące trzymać w domu.właśnie wezwa£am lekarza do domu-Nina skarży siena ból głowy,ma też twarde i bolesne migdałki.nie mam już siły...

Aza w pue są kwoty brutto, od tego trzeba odjąć 18% podatku.
W dniu wypłaty pokazane są kwoty netto po kliknięciu na dole w "wypłaty i zwroty".

Ja mam tą butelkę co Doggi, przy Tymku też ich używałam i są super

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry