• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Mój za to robi kupę często zanim mu zdążę założyć pampka ;-) dzisiaj poszła taka strzelająca i wszystko było w kupie, ja, przewijak, podłoga i dywanik na niej :-p
Sika też regularnie "na wolności ":-p

reklama
Alecta niech się nowy nabytek sprawuje dobrze :-)

Nulini weź.... Ja dzisiaj na spacer zalożyłam moją zimową kurtkę i.... się zdziwiłam :crazy: wszędzie mogłabym się dopiąć tylko nie w biodrach!!! Dzinsów nawet nie przymierzam,

Aktywny dzień dzisiaj mieliśmy, kłade się do wyrka bo pobudki będą i nie wiadomo jak będzie ze spankiem....Kupska już idą luźne , pierdy też są.

Emilche nasi chlopcy to jakies blizniaki chyba
Moj jak tylko poczuje wolnosc yo kupson albo siuski leca

Doggi nie doluj mnie! Glodna chyba bede a stanik kupie ! :-P

U nas za oknem zima

No i wiem juz o co chodzilo dzis Rojbertowi
Skok rozwojowy w 6tyg
Moje cyce jak donice w jedna noc sie zrobily
Robson ciagle by jadl, spal na mnie, kupczyl, jadl, kupczyl, spal na mnie i tak w kolko...
Tak, to na pewno to

Doggi daj mi najpierw przetrwac ten :-) poza beczeniem ie bylo tak zle. Nz szzczescie w chuscie ladnie spal i dzis spi w sumie caly dzien i teraz juz od 20. Ciekawe o ktorej sie obudzi

Ide spac bo kury tez juz spia :-P
Dobrej nocki

reklama
Doggi zazdraszczam bieżni :-) mi 4 kg zostały do wagi sprzed ciąży ale bym już gdzieś na jakieś zajęcia chciała iść....
Agulqa długo pewnie ta zima nie zagości :-D
My nie wiemy kiedy chrzest będzie.
Idę spać bo nie wiadomo jak nocka. Dobranoc :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry