• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Hej, ledwo żyje, nie wiem jak mam na imię ...przeszłam wczorajszy dzień i dzisiejsza noc chrzest bojowy z Liliana pod tytułem "mamo boli mnie brzuszek, nie mogę zrobić kupy i spawam ". Dziewczyny juz sobie przypomniałam jak się czujecie rano....:/
Miłego dnia, jesteście moim promyczkiem w pochmurny dzień :)

reklama
Jagoda leżakujena brzuchu tylko w dzień,mi położna mówiła by w nocy tak nie kłaść na razie.noc standardowo,pobudka przed północą,potem o 4,rano o 9.Nina wieczorem idstawiła histerie że boli ją głowa.na szczęście bo syropie spa£a całą noc.ale mam jej już dość,siedzi w domu ponad tydzień i w marudzenou przechodzi samą siebie...

Hymm ciekawe ile ja ważę :-P

A tak w ogóle to dzień dobry ;-) udało się trochę pospac dzisiaj może jakoś uda mi się nie paść ze zmęczenia do poniedziałku :-D Alicja grzeczna śpi ładnie je ładnie nie można złego słowa powiedzieć ;-) ale pod tymi lampami to mam strach zasnąć bo ciągle jej dogladam

JENN ja moją kladlam i inkubatorze i jakoś mi do głowy nie przyszło że się udusić może główkę ma na boku przecież ;-) bardziej się boję jak na plecach leży że jej się uleje i się zachlysnie :-/

Chrzest ciężka sprawa bo chrzestnego nie mam :-D jak się wkurze to zrobię za dwa lata jak siostrzeniec będzie po buerzmowaniu :-P

Kurcze laski a kiedy się takie fest kupy zaczynają? Bo moja to takie mini kupki że prawie nie ma co czyścić :-P

Femme moj od poczatku sral jak stary jego :-D

Potrzeba matka wynalazkow
Nosz kutwa tak zmeczony ze normalnie dziecka pobujac nie moze...

Załączniki

• 1422696194394.jpg
    1422696194394.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 89
Agulqa buhahahahahaha :-P :-D co za len :-P

Hymmm no tak też mi się wydawało że przy Ninie też od razu miałam ręce pełne roboty a przy tej to tyle co nic...
Akurat obchod był :-P no i kupkami się mam nie przejmowac brzuszek ok "widocznie ten typ tak ma" no i niestety swiecimy się dalej :-(
Ale wyniki wszystkie ok i waga pięknie w górę już jest 2390 :-D

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki :))

U Nas się zima robi, a chciałam się dziś wywlec z domu z dzieciarnią i chyba potchorzymy w domu jeszcze. Mój mały leniuch ciągle śpi, aż się martwić zaczynam. Przez ten brak możliwości wychodzenia z domu ... odkryłam e-zakupy w tesco! :-D

Wczoraj zważyłam moją Alutkę maluszkę ... na pusto ... cyzli po kupach przed jedzeniem, na golasa ... 4120! :-D

reklama
My też jeszcze na spacerze nie byliśmy, no ciahle pada albo snieg z deszczem albo wieje strasznie, a dzisiaj śnieg sypie :/
W poniedziałek idziemy z Lilą do lekarza to mogłoby być ładnie żebyśmy spacerkiem mogli iść.

Muszę sie zważyć z Lilą i bez niej, bo ciekawa jestem ile Kluska waży :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry