• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

aob wow!! niezły dużuś ... u nas Alka ma powoli bunt na butelke i mm, czyli pewnie będzie jak ze starszakiem, że tylko cycowa ... laktacja mi wróciła poki co, więc nie ma potrzeby dokarmiać. Laktatoruje z cysia ok 100/120 ml, ale tylko jak są przepełnione, do uczucia ulgi, tak poki co Alutka najlepszy laktator na świecie :)

Z tymi papierochami, to ja bym tym e tak nie ufała, ponoć gorszy syf od tych zwykłych :szok:
mi się palenie udało rzucić 5 lat temu w ciąży z T i naszczęście nic mnie nie ciągnie, niczego mi nie brakuje, a wręcz przeszkadza:tak:

Emilchen gratuluje i pewnie ze cycanie jest 100x wygodniejsze od robienia mleczka :)) Trzymam kciuki aby sam cys pozostał tak długo jak zechcecie :)

reklama
Zelka no a mnie moja laktacja robi w bambuko :-) ale moze Nikos ja pobudzi bo pozwalam mu nawet czasami leze tylko przy cycku o mietoloc:-)

A co do papierosow to niestety sie zgadzam, ale licze ze to mi sie znudzi szybko i wcale mnie juz nie bedzie ciagnac..

aob kciukersy za tem zacisnięte, oby szybko się znudziło. Na laktacje polecam ********** (słód jęczmienny) już pisałam, naprawde ładnie kręci i niezłe w samku :-D:-D:-D no i herbatka hippa, ale ona już takich walorów smakowych nie ma :sorry2: za to po koperku ładne bąkacze idą w pieluche.

SZPRAAAAAAAAJT jak się tzrymasz okrąglinko ? ;-)

Dziewczyny a dawawałybyście herbatke tygodniowemu maluchowi? Tzn. koperkową właśniez hippa?

My spacer dzisiaj odpuszczamy, już z oczkiem było ładnie a po wczorajszym spacerze się pogorszyło :-/

Agulqa ważne , że sobie tatuś radzi. Potrzeba matką wynalazków czy jakoś tak :-D

Aob w 3 i 6tyg sa skoki rozwojowe i dlatego dziecko na cycu wisi
Jak wypija mleko to sprawia ze zamienia sie odpowiednio do wieku
Moj od wczoraj caly dzien i noc i dzis tez na cycu, ale minie
Ja nie chce mm ;-)

Susel na robsona tez 56 za duze

Agulqa pewnie to jest to i oby szybko mu sie unormowalo, bo to jest nie do wyrobienia :-) zal mi go odlozyc od cyca zeby choc isc do toalety czy isc zjesc i tak czekam i czekam ciagle az skonczy ;-)

Zelka moze Sprite urodzila :-)

Gratki cycowania :happy2:

My spacerujemy codziennie czy pada czy wieje ,bo G najładniej śpi na spacerach:tak:

U nas już rozmiar 56 jest przymaławy i mamy już odłożoną kupkę ,czas na 62

reklama
Bada moj najladniej na dworze lub w chuscie

Dzis tatusiowi sie udalo zamotac, maly spi zadowolony a tatus dumny mimo ze perfekcyjnie nie jest, ale damy rade ;-)
Cwiczenie czyni mistrza

Elutka Ty w kieszonce nosisz czy kangurku?

Załączniki

• 1422712859444.jpg
    1422712859444.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 77

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry