• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa dlatego chce zakupic chuste tylko teraz to znow kasy malo a co najgorsze w przyszlym mies. przypomnialam sobie o dodatkowych wydatkach, czyli moja kontrola u gin a to prywatnie i usg malego tez prywatnie:-I

Tatus wrocil i juz uczy malego :-) a ten szybko lapie ;-)

Załączniki

• 1422713310061.jpg
    1422713310061.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 83
reklama
aob, nie :-p
a Tatuś dobrą szkołę młodemu daje hahaha ;-)

agulqa, ale to fajnie wygląda i chyba przez płaską klatę Robsonowi wygodniej u Taty, co? :-D

Żelka, jeszcze trochę, proszę się ze mnie nie śmiać :-p:-p:-D:-D:-D
ciężki mam dziś dzień. spać mi się chce. stary w robocie. młody męczy mnie tomkami i dinozaurami. młoda twardo w brzuchu siedzi. objawów porodowych brak :baffled:

Sprite- cały czas czekamy na Ciebie :)

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo może uda nam się dziś kupić wózek. Piotrek dzwonił i zaproponował naszą cenę, babka ma pogadac z mężem i dać znać :) co prawda mamy jeszcze dwa inne na oku, ale chciałabym ten.

jezyk, kciuki! :tak:

bada, no ja nie mam do niej o to pretensji, bo tak też wg karty ciąży ma być ;-). jej 40 tydz. to 02.02., ale teraz pytanie, jak długo po terminie zechce we mnie siedzieć ;-). oby nie za długo :sorry2:

Pospacerowaliśmy dzisiaj prawie godzine,fajnie było.potem obiad,Jagoda zasnęła zaraz po karmieniu i dałam rade wziąć starszą do kina na bajke.nie było nas ponad 2 h a ona nawet nie mruknęła.dalej śpi,już ponad 3 godziny.grzeczne to moje dziecko młodsze jest.

U nas choć pogoda była dosyć wietrzna to wysłałam moich chłopaków na spacer. Mam nadzieję, że porządnie opatulona młoda i nic jej nie będzie.
Teraz właśnie usypia. Trochę mi nie w porę bo przecież niedługo czas kąpieli ale to dziś później wykąpiemy najwyżej.
Objadam się mordoklejką bo już nie wiem co mam jeść słodkiego, a taką mam chcicę!!! Na obiad było mięsko pieczone z rękawa i mam nadzieję, że jej nie zaszkodzi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry