• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Oj masakryczna miałam nocke.
3 razy musiałam młodej odkurzaczem gile wyciągać, poza tym co chwilę coś pojekiwala przez sen więc sprawdzałam czy wszystko ok.
Na dodatek trzeba się szykować odwieźć z Ł dzieciaki do przedszkola i jedziemy na kontrolę do poradni neonantologicznej.

Alecta kciukersy za wizyte.

Moje starsze wprowadzilo dzis swoj plan w zycie. Tj wywalilo starego na spanie do swojego pokoju. Stary spal sam, ja z dwojgiem dzieciakow. Polamana jestem jak nie wiem :/ u nas standardowo 3 pobudki w nocy. W tym jedna na kupe pierdy wybekanie (podziwiam mozliwosci mlodej) naprawde.

Hej dziewczyny, my z Tymciem jeszcze w szpitalu. Moje dziecie niestety dostaje antybiotyk i jeszcze (co najmniej) do środy będziemy tu siedzieć :( ma podwyższony gbs - najwyraźniej moja infekcja była niedoleczona. Jest też troszkę żółciutki ale nie musi być naświetlany.
Ja też miałam dużą niedokrwistość i wczoraj podawali mi krew ale już jest wszystko w porządku.
Malutki jest przekochany! Ale już doła dostaje od tego siedzenia w szpitalu :( chciała bym już wrócić do domku.
Pokarm od wczoraj mam taki konkretny tak że od wczoraj cycolimy bez dokarmiania!
Tymcio to mały nerwusek, musi mieć wszystko na już ;)
Wczoraj jak zasnął przy cycu przed 21 to spał do 1 o północy już zaczynałam się martwić że co tak długo ;) cycoliliśmy do jakiejś 2 i o 5:30 następne karmienie.

H przyniósł mi laptopa tak, że trochę was po nadrabiam :)

Kurde się wkurzyłam.
Dzwoniłam rano do poradni zapytać czy jest dr, no jest, ale że przyjmuje od 11 to już nie powiedzieli więc niepotrzebnie z rana młodą ciagnelismy, bo i takie musimy iść jeszcze raz :-/

Za to miałam okazję w końcu prowadzić autko i się zakochałam :-D

Ł jedzie zaraz wstawić autko do mechanika więc do lekarza pojedziemy sobie spacerkiem :-)
Pogoda ładna więc trzeba ją w końcu wykorzystać :-)

Licja Tymki już tak mają, że jeśli chodzi o jedzenie to musi być na już ;-)
Zdrowiejcie szybko :-)

Ostatnia edycja:
Alecta- no Królowo szos, teraz to podzalejesz :D
Faktycznie cymbały i ciężko powiedzieć od której przyjmuje lekarz.

Licja- a antybiotyku przy porodzie Ci nie dali, że Tymko ma podwyższone gbs?

Skąd Wy bierzecie tą ładna pogodę? U nas zgnilizna, ciemno i wieje aż głowę urywa.

Dziewczyny które nie jedzą nabiału, w takim razie co jecie???

Ostatnia edycja:
Licja zdrowka dla Was :-)

Alecta powodzenia na wizycie :-) a tak zazwyczaj jest ze o wszystko trzeba pytac sie samemu bo nie laska informowac:-I

moj maly w koncu pojadl sobie i to z cyca wiec chyba coraz lepsze mleko mam :-) ale spac to tylko wtulony u mamy i w ten sposob nie spiac od 8 jeszcze nawet w toalecie nie bylam :-(

Jezyk a to Franio uczulony? Ja narazie jem wszystko...

Alecta &&&
Super ze autko sie podoba

Licja zdrowka

5tyg bylo ok - za dlugo. Mamy kolki, tzn tak mysle. Maly budzil soe o 23.40, 2.40, 3.40 i plakal do 5. O 6 i do 7 i o 8.30 i marudzi. Brzuszek twardy, wiec przy kazdym przewijaniu masuje. Jak masuje to jak sie meeega wysili zrobi kupe, no wlasnie, ale ta kupa to zielona woda wyplywaja a z pupki... nie wiem o co kaman? Moze ktos podpowie? Poza tym ulewa pfzed jedzeniem, po jedzeniu, ilosci kolosalne :-( rece mi opadaja juz :-(

reklama
Agulqa jak zielona i wodnista to coś z brzuszkiem nie tak.
Widocznie coś w Twojej diecie Robsonowi nie pasuje :-(
Mojej koleżanki córka miała tak wrażliwy brzuszek, że ona przez długi czas jadła tylko ryż, marchewkę, ziemniaki i chyba gotowanego kurczaka :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry