reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

Wybudzać trzeba i starszego gdy słabo przybiera. Jak przyrosty są ok, to nie trzeba.

Emilchen, nóżki mu zwisają. To ta niebiesko-biała kratka :-D materiał ma naciągnięty od kolanka do kolanka, to chyba pozycja podstawowa pionowa czy jakoś tak :p
Na stronie szkoła chustonoszenia są filmiki na pewno.

Ostatnia edycja:
reklama
Jezyk zazdroszcze ze juz tylko 18 :p

Emilchen ja mam tkana chuste i polecam
Na dluzej starcza z tego co wiem
Chociaz elastyczna fajna na szybko bo raz zawiazesz i potem dziecia wrzucasz tylko
Wstawiam zdjecie ł bo swojego nie mam na tablecie ;-)

U Ciebie nocki lepsze a u nas masakra

Susel masz jakis filmik na kieszomke z tylu?

Doggi moj je duzo czesciej w dzien a w nocy i tak sttasznie sie budzi

Nulini wybacz ale fotka sie nie cjciala wstawic

Załączniki

• 1424723608582.jpg
    1424723608582.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnio edytowane przez moderatora:
żartowałyście o spaniu na dworze lub przy otwartym oknie :-p mój dzieć biedny przeszedł sam siebie darł się dziś cały dzień od 7 rano do 21 z przerwą na 2 godzinny spacer,a że nic nie skutkowało to przed godziną ubrałam mu czapkę, zawinęłam w 2 kocyki i otworzyłam okno na oścież i w ten sposób nareszcie usnął :tak: padam na pysk,takiego dnia to jeszcze u nas nie było,teraz odciągam mleko i spaćććć :blink:
przyjemnej nocki dla Wszystkich :happy2:

U nas po zaśnieciu po 22 pobudka o 3 i potem przed 7.wiec w sumie ok.my dzisiaj na zajecia z salsy w chuście idziemy,potem może jakuś spacer jeżeli pogoda pozwoli.

Dzień dobry :-)
U nas coraz lepiej ze spaniem dzisiaj 21—12:30—4—6:30 i dalej śpi :-) z tym że o 4 zrobiła sobie godzinę gapienia się :-D ale jest przy tym taka słodka że nawet mi to nie przeszkadzało hehe

Dzisiaj mam trochę spraw do pozalatwiania na mieście a K zabrał mi auto więc wyprawa wózkiem mnie czeka... Najlepsze ze w urzędzie nie ma windy a muszę się dostać na 2 piętro... To jest porąbane :-/

BADA uuu nieźle młody dał Ci popalić mam nadzieję że chociaż nocka nie była taka zła

AGULQA już dwa miesiące wow :-) moja w piątek dopiero miesiąc :-D

U nas nocka z pobudkami norma - co godzinę, półtorej - ale chyba mam wreszcie patent na spanie...
Karmię, odbijam i kładę do mnie na brzuch.
Co prawda chętnie spałabym na leżąco, ale i na półsiedząco daję radę, a przynajmniej jak Młody kwili, to go chwilę pobujam i śpimy...

No i dziś miesiąc za nami, Młody waży równo 5kg, czyli przybrał 1600g od wypisu ze szpitala :szok:

reklama
Mówcie mi miszczu :-D
Zawiozłam dzieciaki do przedszkola i pojechałam do Rossmana na zakupy, ale że mam kartę Ł to poszłam do bankomatu wypłacić kasę no i okazało się, że mój portfel został sobie w domku :-)
A tak się cieszyłam, że miejsca do parkowania nie musiałam szukać...

Do góry