reklama

Styczeń 2015

Mama Blogerka to są chyba inne pomiary, bo my też w tamtym tyg mieliśmy 1,2 cm, a w suwaczku 6 mm

Bada.m jak będziesz aktualizowała listę dopisz i mnie od razu na kolejną wizytę 10.07 :) ta 26.06 zostaje też :) dziękuję

reklama
BADA - dzięki ;-)

MAMA BLOGERKA - nieźle ja z córą jakoś w 6 miesiącu chyba dopiero chyba u nas jakieś gorsze sprzęty mają :-D no spory ten Twój bąbelek patrząc na resztę :-p jest aplikacja jak z telefonu wejdziesz na forum to zaproponuje do ściągnięcia wygodna polecam ;-)

Ja wsuwam gotowaną marchewkę ... jakoś nic prócz owoców i warzyw mi nie podchodzi :sorry: przynajmniej zdrowo :-D

Witam regularnie Was podczytuję, bo potem nie dałoby się Was nadrobić:-p
Mama Blogerka kup w aptece *spam* jest syrop, , tabletki , naturalne skladniki malina , czosnek i chyba czarna porzeczka, dozwolony dla kobiet w ciąży mi pomógł syrop:)
&&& za wizyty ja do jutra czekam ale już mam stresa:)

Mamablogerka, ten suwaczek tworzony jest na podstawie OM, widocznie u Ciebie spore rozbieżności, spróbuj zrobić taki, do którego podaje się datę porodu, powinno być lepiej ;)

reklama
Dziewczyny ale Wy produkujecie posty, nie DA sie nadrobic:) Mama blogerja, z domowych sposobow na przeziebuenie moge ci polecic herbate z miodem, imbirem I cytryna, inhalacje z goracej wody z dotatkiem masci Vick I babciny syrop z cebuli albo plukanki z solo na gardlo. Jesli to tylko przeziebienie czy grypa to powinno przejsc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry