Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Alecta właśnie tak to jest z prywaciarzami, nigdy nie wiadomo co zrobią, miłego wyjazdu
Nieobecna mam nadzieję, że to pobyt dla dobra dzieciątka a nie nic gorszego, czekamy na info i trzymam kciuki&&&&
U mnie cyrk. W przychodni w szpitalu nie mają USG! Więc lekarz tylko mnie zbadał, stwierdził, że to nie jest małe plamienie i koniecznie mam jutro zjawić się w szpitalu. Od kilku godzin tylko albo kłóce się z Mężem w tym temacie, albo ryczę.
Nieobecna ale Ty miałaś już robione usg? bo chyba coś przeoczyłam I dobrze szkoda że już dzisiaj nie dało rady do szpitala tam robią na izbie przyjęć na wstępie usg
Nieobecna, napewno bedzie dobrze. Musisz tylko odpoczywac. Nie placz, nie kloc sie z mezem, nie denerwuj. Poloz sie spac I sprobuj sie zrelaksowac. Wiem, ze pewnie Ci trudno, ale tak bedzie lepuej DLA dzidziusia.
nieobecna z tym usg to porazka jakas!!! To tylko w Pl mozliwe jest :/ Ty sie nie denerwuj na zapas tylko jak dziewczyny radza idz spac. Nie ma co sie klocic bo to tylko zaszkodzic moze.