reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta właśnie tak to jest z prywaciarzami, nigdy nie wiadomo co zrobią, miłego wyjazdu:)
Nieobecna mam nadzieję, że to pobyt dla dobra dzieciątka a nie nic gorszego, czekamy na info i trzymam kciuki&&&&

alecta- no faktycznie, szef ma tupet!!

Gratuluję udanych wizyt

nieobecna- pisz, co u Ciebie, bo martwimy się.

Ja oglądałam Hells Kitchen, bo jestem wielką fanką Amaro:-):sorry: nie wiem czemu ale uwielbiam tego gościa. :)
Zmykam spać, dobranoc laski

U mnie cyrk. W przychodni w szpitalu nie mają USG! Więc lekarz tylko mnie zbadał, stwierdził, że to nie jest małe plamienie i koniecznie mam jutro zjawić się w szpitalu. :( Od kilku godzin tylko albo kłóce się z Mężem w tym temacie, albo ryczę. :(

Nieobecna ale Ty miałaś już robione usg? bo chyba coś przeoczyłam:) I dobrze szkoda że już dzisiaj nie dało rady do szpitala tam robią na izbie przyjęć na wstępie usg

Nieobecna, napewno bedzie dobrze. Musisz tylko odpoczywac. Nie placz, nie kloc sie z mezem, nie denerwuj. Poloz sie spac I sprobuj sie zrelaksowac. Wiem, ze pewnie Ci trudno, ale tak bedzie lepuej DLA dzidziusia.

reklama
nieobecna z tym usg to porazka jakas!!! To tylko w Pl mozliwe jest :/ Ty sie nie denerwuj na zapas tylko jak dziewczyny radza idz spac. Nie ma co sie klocic bo to tylko zaszkodzic moze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry