reklama

Styczeń 2015

Nieobecna, a Ty nie miałaś skierowania do szpitala? Dlaczego byłaś w poradni a nie na IP, tam powinni Cię zbadać i przyjąć w razie konieczności. Niczym się nie przejmuj i jak piszą dziewczyny idź spać! Odpocznij i jutro do szpitala. Musi być dobrze!

reklama
jeju ale jesteście aktywne :) ja niestety w dzień mam taką gonitwę, że czasu na kompa brak :/

Co do bezalkoholowych piwek polecam stronę bezalkoholowe.com Jak tylko się dowiedziałam o ciąży zamówiłam masę browarów i kilka win. win nie polecam... Smakują jak drogi dziwny sok :/ Jeszcze mi się ostało czerwone i jakoś mnie ni kusi ;) Warka radller jak oranżada niestety smakuje :-( Ostatnio piłam krzepiaka (czy jakoś tak, ciechan je produkuje) niby dobre ale jabłkowy posmak ma... trochę jak cydr.

MEGAMI gołabki.... mniaaaaaaaam :tak: ja jutro od mamy nóżki w galarecie odbieram :-) oby mi ochota nie przeszła bo ostatnio na nic smaka nie mam :/

Femme może sąsiadka nie w myślach tylko forum podczytuje i szpieguje Cię hehehe

Nieobecna wracajcie szybko!!! Trzymam kciuki!!!

Ostatnia edycja:
Nieobcena, bylam w szpitalu 9dni. Szczerze mowiac ciesze sie ze bylam bo tam czulam sie bezpieczniej. Faktycznie nie wstawalam bo wszystko pod nos mialam. W domu juz sie tak nie da. No i w razie krwotoku od razu bylo dzialanie, a tak zanim do szpitala by czlowiek dojechal roznie mogloby byc. Przez te 9dni przewinelo sie u mnie na sali ok 7dziewczyn. Pociesze Cie ze wiekszosc z nich wychodzila po ok 2-3dniach jak na usg bylo ok i plamienia sie zmniejszyly. Z tego co mi lekarze mowili, tylko lekarstwa, lezenie i brak stresu moze doprowadzic nasze ciaze do szczesliwego finalu. Wszystkie negatywne emocje na bok, a bedzie dobrze.

Czuję się jak zombie!
Pobudka o 4:00, ostaynie dopakowywanie i właśnie wyruszamy.
Mam nadzieję, że dojedziemy o jakiejś ludzkiej porze, bo tesciowie myślą, że będziemy wyjeżdżać dopiero po 15:00 i chcemy im zrobić niespodziankę.

Muszę poszukać jakieś piwka bezalkoholowe, bo pewnie jak pójdziemy do teściów to tam jakieś piwko będzie, a nie chcę tak "o suchum pysku" siedzieć ;)

Co do golabkow to dziś wlasnie będę miała i do tego zupka z botwinki :)
Mniam

Nieobecna trzymam mocno kciuki za jutro Was. Na pewno będzie wszystko dobrze !

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

jezyk, ja tego programu nie mogę oglądać, raz, że nie cierpię, jak się u nas w Polsce zżyna zagraniczne licencje i na siłę próbuje być lepszym od oryginału, dwa, że drze tą mordę niesamowicie na tych uczestników. Przystojny facet, a takiego chama gra, że się nie da. Wiem, że ma taki scenariusz, no ale bez przesady...

nieobecna,
Ty się nie kłóć z mężem, bo nie wolno Ci się denerwować! Porozmawiaj z nim na spokojnie, że stres i nerwy nie są wskazane :-(

agatekw,
mnie wczoraj ta Bavaria podeszła :tak: Na wino mam ochotę, ale jak mam zapłacić prawie 50zł za butelkę soku, to średnio :-(

Witam sie dziewczyny.

Nieobecna trzymam kciuki &&&&&&

Mialam dzis isc na badania morfologia i mocz. Ale nie dam rady na czczo tak mi nie dobrze, ze musze cos zjesc :/
Zawioze sam mocz i spytam sie czy moge byc po jedzonku malutkim

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
witajcie mamusie u nas od rana już grzeje niesamowicie ja nie daje rady juz wczoraj chodziłam w stroju kompielowym i co chwile moczyłam się pod natryskiem dziś jak stary wróci z pracy jedziemy kupić duzy basen to sobie poleże na materacyku pozdrawiam was miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry