reklama

Styczeń 2015

A my dziś świętujemy 2 miesiące

Załączniki

• Edited_Imageebfb5b89-75c9-4d41-8388-fb2f47beb0a0_TapatalkEditedImage_jpg.jpg
    Edited_Imageebfb5b89-75c9-4d41-8388-fb2f47beb0a0_TapatalkEditedImage_jpg.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Oł lord! Przez ten okres rzygam na swój widok (jak zawsze) czuje się brzydka, gruba oblesna itp niech już będzie owulacja bo wtedy czuję się jsk bogini i nie muszę zajeżdżać się na biezni żeby lepiej się poczuć :P

My dzis po 15.30 wyszlismu na spacer i weszlam do pepco i kupilam polspiochy za 8zl;-)
Poza tym weszlam na c,emtarz bo dais byl pogrzeb a ja nie poszlam bo nie miaoam co z malym zrobic wiec siempomodlioam chociaz

Jezyk trojca lamaczy serc ;-)

Lay zachcialo sie drugiego??;-)

Też byłam dzisiaj w Pepco i kupiłam Tymkowi kurtkę, spodnie i 2 bluzki, a Nikoli spódniczkę, bluzkę i jeszcze każdemu po piżamie :)
W sobotę jedziemy do Rzeszowa to jeszcze Lilce coś kupimy, bo w Pepco takie nie śpiochowe rzeczy od 74 były :/

Później zaliczyłam Intermarche i w sumie niedawno do domu wróciłam.
I zastała mnie miła niespodzianka, bo tatuś wykąpał i ubrał ładnie Lilke, Tymko już w piżamie, a Nikson był ze mną więc dopiero teraz się przebrała.

Jestem ogólnie padnięta po dzisiejszym dniu, a stary mnie jeszcze coś o bzyki podgaduje (już 3ci dzień, ale dzieci mu psuły temat :P)

Jezyk, super chlopaki!

McPearl, slodziutka niunia :)

Bada, ja juz kiedys wspominalam chyba, ze Gniewko to mojego potworczaka brat blizniak :D nawet glodni sie robia w takiej samej czestotliwosci.
Nulini, Twoj Ignas tez widzecdaje czasu :) trojka wspanialych

Doggi, juz okres? :what: szybko!
A co do poczucia,atrakcyjnosci to ja I bez okresu czuje sie jak kupa. Jakims. Cudem maly zasnal ( ciekawe na jak dlugo), to lece zaraz na silke I na zumbe :)

Lay, ja za kazdym razem widzac kobiete wxciazy jakis sentyment lapie. Ale to bardziej na zasadzie, ze jeszcxextak niedawno byly 2 kreski I kiedy to zlecialo. Napewno nie chcecmi sie drugiego I raczej mi sie nie zachce.

Ostatnia edycja:
Uf Lila zasnęła.
Mam nadzieję, że pośpi trochę, bo w ciągu dnia to tylko krótkie drzemki miała i widać po niej, że już zmęczona.

Ja też na co dzień czuję się jak kupa

reklama
Nulini, gratki kasy z MOPSu :-)

jeżyk, bo moje dzieci to takie włochate już są :tak: niestety nie mogę znaleźć zdjęć jak Mikołaj się urodził. Ale Mania to ma jeszcze więcej niż on miał

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry