Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U mnie spoko - pobudka po 3 i teraz.
Z tym, że po tym jak napisałam Wam, że Lilka już śpi to się obudziła jeszcze ze 2 razy, ale przed 23 już spała
No i puściłam się w końcu z mężem
Ofkoz Lilka musiała się w trakcie obudzić, ale na szczęście już kończyliśmy
Sąsiadka poszła zapisać do lekarza swoją córkę i przy okazji Tymka.
O 6:50 napisała mi, że jest 8 w kolejce.
Ciekawe od której stoi pierwsza osoba...
Alecta i co udało się w końcu bzyknac starego? o widzę że tak to gratki pierwszego razy
Nulini super z becikowym! Ja nadal czekam... Od 5 lutego :-/ a ty ile czekałas?
Laydeek ryknąć na starego porządnie!
A Alicja wczoraj mi pierwszy raz płakała bo ją brzuszek bolał :-/ ale na szczęście po 30 min poszła kupa i zasnela moja kruszyna i rano już mnie uraczyla pięknymi uśmiechami
Jak Jagoda w końcu zasneła o tej 22 to pobudka dopiero o 4 i teraz zaczyna już stekać.wiec sie wyspałam.zastanawuam sie czy te problemy brzuskowe ti nie jest nietolerancja laktozy...bo na 2 sniadanie zjadłam wczoraj musli namleku i może po tym tak wieczorem cierpia£a...spróbuje nie jeść przetworów mlecznych i kupie ten delicol...mam nadzieje że to nie to bo ja bez mleka to słabo...jade dzusiaj na fitness z dziećmi,zobaczymy.
Jeżyk, dzięki na razie wydaje się, że już lepiej trochę.
Nadal brzydko kaszle, głównie z rana, ale jak na razie brak temperatury.
Wczoraj w ciągu dnia miał 37,7, ale sama mu później przeszła.
Kuźwa Nikola mi Lilke obudziła
Nie mam siły czasem na tą dziewuche