reklama

Styczeń 2015

Stokrotka śliczne te Twoje dziewczyny :-)
Jenn nie zazdroszczę.
U nas nocka spoko, nawet wcześnie Lila zasnęła, bo już koło 21, a zazwyczaj do 23 wojuje.
W nocy dwie pobudki no i teraz coś stękała, popierdziała, zjadła cyca i śpi dalej moja kochana :-)

reklama
B 9999999999999999999999999999999999999999999999999999

Edit.
Moj tel mi zwariowal a ja w dodatku nie umiem usunac posta heh :-D ciezka noc :-P

milego dnia ;-)

Ostatnia edycja:
Nasza noc przyjemna,zasneła o 21,pobudka o 3i potem przed 7.ale poranek beznadziejny,Nina wsta£a po 6...nie mam siły do niej...ile wasze starszaki śpią?jescze niedawno potrafiła w weekend pospac do 8 a teraz ledwo 6 i ona sie budzi...co zrobić by d£użej spała?p. s.na szczeście po szczepieniu zero komplikakacji,gorączki itp o

U nas noc ciężka. Pobudka co dwie godziny, ale za to teraz jeszcze śpi :)

Suseł- a ile Nina ma lat?

Stokrotka- boskie dziewczynki. Ja tam i bez czapek nie widzę różnicy :P

Moje córy śpią ok 20/21-7, dłużej to rzadkość, prędzej wcześniej wstaną :-D
Suseł, może później ją kładź, zmęcz itd, choć u moich to raczej nie działa.
Młody dziś ładnie, jadł o północy i 3:30, ale obudził się o 2, bo mu zimno było. Potem pobudka na pierdy o 5:30, ale szybko zasnął na mnie i jadł dopiero o 7:30. A teraz czka :-D

Stokrotka słodkie córcie, podobne baaardzo. :-)

Nina ma 4 lata,nie śpi już w dzień i jest batdzo żywiołowa.cały czas biega i wariuje dlatego chyba powinna spać wiecej a zasypia ok.20.30 i po 6 jest już na nogach.

No prawie 10h śpi, pewnie jej to wystarcza. Może ją po prostu naucz by się rano cichutko sama bawiła. Moje tak robią, każda na swoim łóżku :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry