reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2015

Ja generalnie Młodemu nie kupiłam jeszcze ani pół ciucha :-D
Wszystko mam po bratanku mojej przyszłej szwagierki, a że oni go strasznie stroili, to z rozmiaru 56 zostawiłam sobie jeden komplet i resztę oddałam, teraz chodzi w 62 ale też nie ma w planach żadnych imprez, więc raczej nie ponosi tych ciuszków.
Nie widzę sensu zakładania w domu jeansów i koszul, bo przy przewijaniu szlag by mnie trafiał, jakbym miała to wszystko ściągać, rozpinać, etc. :-D

No ale ja jestem za leniwa i za wygodna :-D

reklama
Ja mam tyle ubranek, ze nie jestem w stanie wszystkiego wykorzystać. Komplet z minnie, który kiedyś wam pokazywalam, założyłam jej dwa razy. Staram sie jakos ładniej ubierać w ciagu dnia, ale przestaje mi sie juz chcieć. Na noc to tylko pajacyki lub śpioszki.
Na dwór ubieramy teraz taki pajacyk minnie polarkowy.

ImageUploadedByForum BabyBoom1426082022.653468.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1426082022.653468.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1426082022.653468.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 93
Dziewczyny, czy Wasze dzieci tez maja tak, ze potrafia wyc calycdzien z przerwami na zarcie I nabranie powietrza czy tylko moj tak ma? Serio juz nie daje rady :(((((

Indi pewnie to kolki, albo jest jeszcze jedna opcja ... dziecko jest jak uczuciowy barometr ... jeśli jesteś mocno zestresowana, sfrustrowana, zła ... dzieć to czuje i wyje bo przejmuje Twoje emocje ... albo nakłada się wszystko naraz ból brzuszka plus depresja noworodkowa i masz całodniowe wycie murowane :shocked2:

reklama
Żelka, kupilam w necie ostatnio identyczny płaszczyk

Indi, wytrwałości. Była tu ostatnio dyskusja o tzw trudnych dzieciach. Może to to...

Na wyjście zakładam malej rajstopy spodnie lub legginsy i sweterek

Do góry