Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Malinka, jakis czas temu w pokoju dzieciecym w domu mojej klientki uzywalismy na 1_scianie tej farby:
I jest super. Nie smierdziala jakos specjalnie bardziej niz inne farby, a sprawia sie super
malinka jak przyrosty są w normie to nie trzeba wybudzać! Wkurza mnie takie pierdzielenie, jak ktoś się nie zna na laktacji to po kiego się odzywa i zamęt w głowach mam sieje!
A Ty już chcesz odstawić czy po pół roku? Jak później to może z niekapka będzie pić Przecież nie musi z butli, szczególnie w takim wieku.
Goschon ja zacznę rozszerzać po pół roku
"Zgodnie z zaleceniami ESPGHAN oraz EFSAwprowadzanie produktów uzupełniających należyrozpocząć po ukończeniu przez dziecko 17. tygodniażycia i nie później niż w 26. tygodniu życia." źródło
Moja Majeczka chyba za szybko nie przybiera, waży 6300g i ma 60 cm, czyli urosła 4 cm i przybrała niecałe 2750 g. Jakoś malutko... ale rodzinna nic nie mówiła, że za mało.
Dzięki Megami, aż popatrzyłam na siatkę centylową, jak to wygląda. Jak zobaczyłam ile już urosły nasze niektóre grudniowo - styczniowe bobaski, to się trochę zaniepokoiłam, bo jest duża różnica.