Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Indi, początki bywają trudne, później jest już tylko lepiej... no na pewno inaczej ;-) Ja łyżkę stołową dałam wczoraj kleiku na 50 ml mleka, ale dałam jej ok czterech łyżeczek, a po tym mleko normalnie z butli. Kleik ryżowy to chyba jest najlżej strawny na początek. Tylko tyle, że zagęszcza.
Indi to stachu tak samo, ciuchy na 6-9msc są na styk
Susel super ze wszystko ok!
Nulini ja robię gęstą i stachu łyżeczką je i jest zachwycony! Marchewkę tak np uwielbia że cały czas mi rękę szarpie i pyszczek otwarty bo on już od razu musi konkrety dużo chętniej niż Mleko zjada więc jest szansa że na tym zrobi masę
Nulini, jarnelam sie dopiero po wyjściu z przychodni. Pomacała brzuch, zajrzała do pyszczka i wyrok: zęby!
Na zielone kupy probiotyk raz dziennie.
Pochwale się, że młoda dzis obróciła sie na boczek. Mało brakowało by udało jej się na brzuszek :-) Mamusia jest mega dumna z córci.
Lay ja codziennie daje probiotyk,właśnie na lepsze kupy.ja kaszke/kleik zamierzam od razu łyżeczką dawać.jutro pierwsza marchewka bedzie,dzisiaj wsadziłam ją do krzesełka do karmienia tak na próbe,podobało jej sie.
U nas kaszka z reguły na dobranoc, teraz zjadł aż 60ml, a tak normalnie to 140ml lekko wciąga i trzeba jeszcze dać 60ml mleka a i tak się budzi po 3h ;-) jesteśmy w trakcie zmiany mleka z ha na zwykłe i kupale takie piękne wreszcie zaczął robić, że to dziwne ale jestem dumna teraz po raz dziennie takie żółte,gdzie wcześniej raz na 3dni i zielone... odebrałam dzisiaj zamówienie z dozu z dentinoxem i pierwsza szczoteczka.. Ciekawe czy ten żel pomoże :-)