reklama

Styczeń 2015

U nas mały je 5x 200/240ml, zależy jak ma ochotę i rano dodatkowo jakąś papke ale nie daje mu więcej jak 5 łyżeczek.

Indi na to bloom patrzę od dłuższego czasu ale nie wiem czemu wydaje mi się nie wygodne... sama nie wiem, daj znać jutro jak dojdzie. Myślałam też o chicco polly magic ale ono wydaje mi się duże, masywne takie...

reklama
kasia009- ja mam dokładnie takie: Chicco Nosidełko Go Black - Agito.pl
młoda jest w nim po 5-10 minut dziennie jak odprowadzam starszaka do szkoły... czasami biorę ją na ręce ale jednak w nosidle wygodniej...

lay- gratulacje postępów u nas też dziś pierwszy raz obrót a później już co chwilę :) tak jej się spodobało :)

u nas od czasu mm jest po 120ml czasami 150, co 3 , 3,5 godz.

U nas jest kolacja o 19.30, później w nocy koło 1-2 jedzenie i następne dopiero rano, koło 6-7, a w dzień co 4 godziny...

Megami,
moze faktycznie zeby upaść trzeba by karmić częściej i więcej... Po prostu Tosia zawsze jadła idealnie z rozpiską, a z Młodym nie ma na to szans :-D

Malinka,
tylko nie noś w tym nosidle długo (w sensie dłuzej niż te 10 minut), bo to jest wisiadło, nie nosidło i jest niebezpieczne dla dziecka...

miłego dnia babole kochane i maluszki:happy: u nas pada :-pmam nadzieję,że przestanie,bo nie wyobrażam sobie siedzenia w domu po takiej fajnej pogodzie gdzie ciągle byliśmy w ogrodzie

Susel, u nas tez byly pobudki co 2 godz. Syn mi sie popsul. Juz budzil sie raz tylo OK 4, a teraz to. Nie wiem o co chodzi. Juz 2 nicka taka.
Mam wrazenie, ze on I'j m wiecej dostaje, tym czesciej glodny jest. To samo bylo po kaszce, dlatego przestalam I teraz przy marchewce. Czy to moze miec jakis zwiazek?

Ja kp i moje dziecie w dzień je tyle ile chce, różnie co 2/3h. Najgorsze ze ostatnio to i w nocy chce jeść tak samo co 2/3h ;/

Megami super artykuł o rozszerzaniu diety.

od wczoraj młody takie harce urządza sobie w łóżeczku że głowa mała :D przekręca się raz na plecy raz na brzuch, wczołgał się nawet pod przewijak :D a za zabawki z karuzelki to tak mocno ciągnie ze az sie zmartwiłam czy on tego nie połamie ;o
wczoraj od rana to tak sam sobie z 30min w łóżeczku urzędował :) taka dumna byłam że dał mi jeszcze w spokoju poleżeć ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry