Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Młody śpi z nami w łóżku, bo inaczej w ogóle byśmy w nocy nie spali... Budzi się koło północy i się kręci, wali łapami, dostaje pić, później o 2 je mleko i czasem już o 5 się budzi, wtedy usypiamy go na siłę, a o 6 już witamy dzień (RAZ spał do 7 ).
My wcxoraj pierwszy raz zostawilismy go na noc w lozeczku w swoim pokoju I budzil sie dokladnie o tych samych godzinach co spiac z nami. Dziewczyny, jak sprawic, zeby dziecko spalo w lozeczku na pleckach? Moj sie przekreca na brzuch I na pleckach nie chce, a to chyba nie jest najbezpieczniej
Indiiiiii musiałabym stać nad nim i go trzymać. Mój śpi na boku lub brzuchu. Ledwo go położę na plecach a ten przez sen myk. To nie noworodek. Jak ma płasko, nic mu się tam koło głowy nie pląta to sobie da radę!
Indi teraz ciepło więc pod tetrówką, a jak chłodniej to kocyk lub śpiworek bo on wiecznie rozkopany. Chyba ma to po mamie
Syn Ci nie śpi bo widocznie tak już ma. Dzieci niekoniecznie budzą się z głodu. A nawet jak chcą jeść no to cóż, chcą i trzeba im dać. Każde jest inne.
Indi a spróbuj mu rzadziej dawać a wiecej może wtedy zje.wiem że bedzie wrzask na początku ale może sie przestawi.i może jak bedzie w dzień jadł wuecej to d£użej pośpi.
On wlasnie nue chce wiekszych porcji jesc. Zdarzylo sie pare razy, ze zjadl 150 ale I tak za 3 godz wolal znowu, wiec przerwa mu sie nie wydluzyla, tylko dobowo by wiecej zarl, a nie chce go spasc
Ale tonie daj po 3 h tylko przed£óż troche,powiedzmy o kwadrans.i nastepnym razem znowu.tak pisze w książce którą mam.po kilku dniach powinien sie przestawić.