• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Hehe dziewczyny, co Wy tak wszystkie z tym bobem? :)
A ja szaleje od jakiegos czasu z serkiem topionym w pladterjach z hochlandu, chyba dzisiaj sobie pod jade do polskiego sklepu :)

Indi ja jadłam te trójkąciki :tak: najbardziej mi wchodzi paprykowy. Na bób też miałabym ochotę

Chyba zaraz pęknę, od obiadu jestem w ciągłym jedzeniu, bo tylko jak przeżuwam to nie czuję mdłości :-( ale ile można jeść??

witajcie mamusie ja dziś chyba juz nie zdąże nadrobić tego co napisałyście bo duuuuuużo tego ale w skrucie dzionek mija spokojnie miałam awarię telewizji więc z nudów posprzątałam w całym domu aż mąż się śmiał że częściej powinni ją wyłączać bo aż lśni masakra jak człowiek jest uzależniony od telewizji i internetu jak tu żyć bez nich :nerd:
a po południu siedziałam z moim mężulkiem i synem a basenie i powiem wam że troche mi dupsko zmarzło:-D

Jakos srednio jestem przekonana do brania hormonow na wszelki wypadek, szczegolnie gdy wyniki w normie. A znajac lekarzy to pezepisza na wszelki. Moja kolezanke i kuzyna tak endo z tarczycy leczyl na wszelki ze teraz sa 4x wieksi niz byli i nic sie nie da z tym zrobic bo gospodarka hormonalna w rozsypce :/

Indi wyluzuj, idz do lekarza niech pooglada jak trzeba to przepisze leki. Jeszcze 3 lata temu jak kobieta w c. nie miala zadnych objawow to sie wogole tarczycy nie badalo i dzieci zdrowe i inteligentne. Trzeba do tego wszystkiego z dystansem. Bo inaczej to pozostaje klasc sie lykac prochy i czekac na porod ;)

Agus odwaznie z tym basenowaniem u nas niby cieplo bylo, ale jak wiatr zawial to zimny bardzo.

Co do jedzenia to mi sie nic nie chce. Jem mniej chyba niz przed ciaza i ciezko mi znalezc smak, ktory w pelni mi podpasuje. Z drugiego konca mieszkania czuje jak M otwiera lodowke ... i krzycze na niego ze smierdzi :P a lodowka myta teraz co tydzien przez ten moj nos ... :/ chyba dam spokoj bo i tak nic nie daje to.

Pizze, kebsy uwielbiam i frytki z fak donalda ... a teraz nie moge. Niedobrze mi po dwoch kesach normalnie sam tluszcz czuje.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
No jestem. Jest światło w tunelu. Jak dobrze pójdzie to moja wspaniałomyślna pani promotor prof. dr hab UAM pozwoli mi się obronić do końca lipca. Obie już mamy dosyć mojej pracy. Oczywiście jeszcze musiałam dostać ochrzan, jakże by tak bez opr. za pracę. Oczywiście nie wypomniałam jej, że to co każe mi poprawiać to już wcześniej kilka razy czytała i poprawiała, ja poprawiałam na to co ona kazała, a to znowu trzeba poprawiać. Schizofrenia!
Nie wiem po czym, ale mi niedobrze :-/

Zelka jesli vhodzi o nos to mam ten sam problem ;-) ja jestem bardzo czesto glodna jak wilk a po dwoch kesach juz nie moge, ale za 10min znowu glodna. Jutro przyjezdzaja moi rodzice, mamusia ma urodzinki i w ramach niespodzianki mam dla niej torcik :-) od wczoraj kiepsko sie czuje, mdli i jakos ciezko, brzuch boli od srodka jakby dziecko roslo. Jutro tez grill, ciekawe czy cos dam rade zjesc ;-)

McPearl pewnie na wspomnienie pm promotor masz mdlosci. Moze sie uda jakos przebrnac do lipca dasz rade ;) ja tez pisalam mgr w ciazy. To dla mnie katorga byla. Bronilam sie juz po porodzie i temat dominujacy to bylo: jak tam niunio, jak rosnie itd ;)

Agulka grila uwielbiam a teraz tez nie moge :/ pol dnia pozniej choruje. Nawet od coli mnie odrzucilo.
Jedyne co jem na kg to arbuzy :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry