Jakos srednio jestem przekonana do brania hormonow na wszelki wypadek, szczegolnie gdy wyniki w normie. A znajac lekarzy to pezepisza na wszelki. Moja kolezanke i kuzyna tak endo z tarczycy leczyl na wszelki ze teraz sa 4x wieksi niz byli i nic sie nie da z tym zrobic bo gospodarka hormonalna w rozsypce :/
Indi wyluzuj, idz do lekarza niech pooglada jak trzeba to przepisze leki. Jeszcze 3 lata temu jak kobieta w c. nie miala zadnych objawow to sie wogole tarczycy nie badalo i dzieci zdrowe i inteligentne. Trzeba do tego wszystkiego z dystansem. Bo inaczej to pozostaje klasc sie lykac prochy i czekac na porod
Agus odwaznie z tym basenowaniem u nas niby cieplo bylo, ale jak wiatr zawial to zimny bardzo.
Co do jedzenia to mi sie nic nie chce. Jem mniej chyba niz przed ciaza i ciezko mi znalezc smak, ktory w pelni mi podpasuje. Z drugiego konca mieszkania czuje jak M otwiera lodowke ... i krzycze na niego ze smierdzi

a lodowka myta teraz co tydzien przez ten moj nos ... :/ chyba dam spokoj bo i tak nic nie daje to.
Pizze, kebsy uwielbiam i frytki z fak donalda ... a teraz nie moge. Niedobrze mi po dwoch kesach normalnie sam tluszcz czuje.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka