reklama

Styczeń 2015

bada dokładnie;)

doggi
będzie woda lala się dwa dni (u nas tak było):p Na wieczór przykrywamy moskitierą, bo rano multum śmieci i robali (moja mama zaś dostała gratis odkurzacz i niczym nie przykrywa on sobie cały czas tam pływa i sprząta). I co najważniejsze musicie zaopatrzyć się w odpowiednie środku w każdym markecie, chodzi o chlor. Bardzo ława obsługa, inaczej już po dwóch dniach w tych dużych basenach robią się obślizłe glony na dnie szczególnie w taką pogodę.

Tez leję wodę już od 8.00 rano do baseniku i hop!:)

reklama
Grubo, 25 stopni przed 9 - I LIKE IT!!!
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Zaraz idziemy do basenu, chociaż już mi braciszek chciał zorganizować dzień - sierota wróciła z tego lata filmowego i coś se w nogę zrobił - źle stanął, spuchła i żeby z nim na prześwietlenie jechać
ALdtQ3GtoMGDCK hELgtRQQP2SJKnDjRQ4QU2xhYA0CtY0cIE6yJnADBIzUA1hgUeABS5AIADUQ4mORARAMAC6yRfFCgALUFCW5hGRVDUCAeO8DAuRSDV6sEC6gVAGKtgSdDiBSFaLLJiJE3rqqEmJNKUgNrQIaMcJJnmLa32vT8OdMGrrZkwQiMGCLEAYZTbOAiOFHm1QkEcEVN4eFAiI9GOw7NgpvDBJpQJnLAfbSmBR0f2AhQqaRKsIxBcmQgfisFVgQM2LBNe4FrSxgrNDQpgybmjqUkNH5lIaNAQOxp2YowQxZpBaUvPQDVebZkxZ5PiSQYl52tAwcQGyho46hgo4eNChoobGCFhMv22c5iObJl4QimCnw67bpi4cIHAwqocVwcwCDRCwum HKEBqiQokshM5CwygGvHZeGAgdwUEsXM1hAATF4LMKJNB9k0oEH0xw3QDNFGACJGSRcIIwbG1zAwgc36CBBCynKNkA2EixjgB25FMMICCBE4UcpBmjRxwA9EvBjBkqUcMwYXkRDyw0cQGEMKIRkMwAB2DAAgwDZZKCABB2UcAAOOuBwgCxMPJFBNgLAwMA2RNTwgDUBBOpCAgAUmoALgVrzQA1EMKTCD0FUI mklEoaxA8qCBQQADs=

Jedzie sam, a my po niego pojedziemy, jak go w gips wsadzą...

Doggi my tez mielismy taki kupic 3,6srednica i 76cm wysoki ale wykupili :-(

Alecta no tak wspominalas cos. Ja sie ciesze ze u mnie w pracy nic nie jest pod stolem chocby sie chcialo. Ale tez dziwki temu spokojnie kredyt wezmiemy.

Co do kredytu zapomnialam napisac, wniosek przeszedl, tzn zdolnosc jest itp, teraz bank stara sie w centrali o obnizenie marzy kredytu na czym baaaaardzo mi zalezy ;-) juz i tak marza sporo wzrosla od lutego gdy pierwszy kredyt bralismy :-/

My wlasnie wrocilismy znad jeziorka. Bylismy od 8 rano i do tej godz mi wystarczy w zupelnosci ;-) wzielam chlodny prysznic i od razu lepiej :-)

Hey, ja się witam z nad jeziorka :)) Skwar niesamowity. Pierwszy raz tu jesteśmy i już się cieszę bo są gofry :)))) Nie odpuszczę ich:) Miłej niedzieli dziewczynki :)

Witam niedzielnie :)

Jejku jak ja wam zazdroszczę tych jezior...

Alecta też mam duszności i do tego kołatania serca. Morfologię mam idealną za to zapas żelaza, ferrytyny, marny. Łykam wiec i jest lepiej. No ale to ja, może u Ciebie przez upały?

Siedzę sobie i moczę nogi w wodzie :D trzeba sobie radzić :)

Miłego!

aza bawcie się dobrze! Nad nyskim też były gofry, lody z automatu i knajpa...oczywiście też wszystko żarłam:p

doggi to zazdroszczę tej pompy, bo ja co roku leję dwa dni z węża ogrodowego! Grrry! No i dobrze, że masz od razu ten środek, bo sąsiadka nie wiedziała i po dwóch dniach jeździli jak na wrotkach! Bawcie się dobrze;) My też się pluskamy, tylko w basenie można dziś wytrzymać - ma być 35C.

i jeszcze miałam coś napisać, ale zapomniałam:p

Witam dziewczyny ponownie !
Właśnie wróciliśmy z wakacji - dlatego się nie odzywałam.
Plan był co prawda taki, że sobie przez cały tydzień będę was czytała w telefonie a tu zonk ! Nie miałam dostępu do internetu i do forum :szok:
Więc teraz mam dużo czytania.
Nadrabiam Was z przyjemnością.

Witam dziewczyny, mam nadzieje że nie zapomnialyscie o mnie:)

W nocy wrocilismy, mieliśmy posiedziec jeszcze do dzisiaj ale już ciężko było, gorąco nie do wytrzymania. Jesteśmy zmęczeni ale bardzo szczęśliwi:)
Muszę Was teraz jakoś nadrobić, ale pwiedzcie mi tak na szybko czy odzywala się coś agus 123?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry