reklama

Styczeń 2015

Ja w poprzedniej ciąży poszłam do okulisty po zaświadczenie że nie ma wskazań do cesarki i nikt mnie nie chciał wpuścić a byłam w 8 miesiącu. Jeszcze jakieś badania robili do pracy bez kolejki, kupa ludu i każdy udawał że nie widzi a ja głupia czekałam 2h zamiast wejść bez kolejki. Kilkunastu mężczyzn bez kolejki i masa starszych ludzi i każdy ślepy;) mąż się śmiał że to okulista to może nie widzieli za dobrze;)

reklama
Miłego popołudnia laseczki :-) ciesze się,że korzystacie z lata ,ja umieram 4 dzień mnie głowa boli,ale dziś to już tak mega migrenowo z wymiotami i tak kisne na kanapie w koszulce nocnej,
Upał niemiłosierny,przez tą głowę plany legły w gruzach a mieliśmy dziś jechać po drzwi i panele
Ewi ludzie widzą co chcą widzieć niestety

Femme wizytę mam dopiero w poniedziałek u gina, ale chyba jeszcze wytrzymam do końca miesiąca.
Od 4.08 mam urlop 2 tygodnie i już nie planuje wracać później.

Dzieciaki szaleją na podwórku z tata, a ja się relaksuje w cieniu.
Jeszcze zimne piwko by się przydało ehhh

Ech i to właśnie miałam na myśli pisząc, że nie znoszę upałów :tak: niestety jak człowiek się tragicznie czuje, głowa mu pęka to marzy się o tych 24-25 stopniach i ani jednego więcej (lub o chmurce jakiejś czy deszczyku ;-))

dziewczyny nie wiecie ile mnie to kosztowało - z tym wejściem bez kolejki! Posiedziałam najpierw grzecznie chyba z pół godziny ale stwierdziłam, że przecież ja muszę zaraz wejść bo mój czas badania po zastrzyku mija! i wypatrzyłam taką dziewczynę z dużym już brzuszkiem i podeszłam zapytać :tak: czy wchodzi bez kolejki bo ja też w ciąży i właśnie nie wiem (ale było napisane, że w ciąży, z dziećmi do 3 lat i I grupa inwalidzka może bez), z resztą osób nie dyskutowałam, a pani w okienku jak pokazałam kartę ciąży przyjęła od razu bez żadnych pretensji. Trudno, to stan wyjątkowy więc skorzystałam :-D

My nie mamy urlopu, tzn. ja mam już od 8 maja :-p ale mąż nie bierze bo i tak nie wyjedziemy nigdzie a jak weźmie i będzie na miejscu to non stop do niego dzwonią i i tak się od pracy nie uwolni, a poza tym twierdzi, że pewnych rzeczy nikt za niego nie zrobi i jak potem wróci to będzie miał tyle zaległości, że woli na bieżąco chodzić :-(

Ale sobie twarz i ramiona spalilam :-o a tak uciekalam od słońca... No jak ja wyglądam to śmiech na sali :-P

Mi pod wieczór standardowo gorzej ;-) za tydzień kończę pierwszy trymestr i czekam na cud buhaha :-D

A my jutro chyba nad jeziorko wyruszymy.
O ile nie pojedziemy do Rzeszowa, bo muszę sobie koniecznie dżinsy kupić. Te co mam są już przyciasne i głównie jak siedzę to mnie uciskają.
Tylko się zastanawiam czy brać już typowo ciążowe czy takie dżinsy, ale z gumką, coś na styl legginsów.

Mnie też męczą bóle głowy, no i te bóle nóg i bioder. I taka ogólna ociężałość, ale to raczej napadowo. Idealnie z końcem I trymestru ustały mdłości i wrócił prawie normalny apetyt. Jest ciężej niż w ciaży z Filipem, ale też nie mam na co narzekać za bardzo, jakoś trzeba sobie radzić;)

reklama
A ja nie mam wcale apetytu a brzuch wielki jak balon, wstyd na brzuszkowym wstawiać bo jak w 6mc wygląda... Ale ja cała duża jestem, szkoda gadać:( dobrze ze nie tyję narazie, 0,9kg na plusie tylko.

Gochson ja mam takie bóle i nie wiem dlaczego. Uparcie nic nie biorę i się zastanawiam czy dobrze czy nie dobrze. Specjalnie wcześniej spać chodzę żeby nie czuć bólu...

Żelka jak podczytujesz to odezwij się do mnie na priv proszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry