reklama

Styczeń 2015

reklama
Hey,
my dziś znowu u znajomych grilek robimy i oczywiście basen oblegniemy :)))) Co do kompotu to ja lubię właśnie za ten smak wędzonki :))))

Życzę wszystkim dnia bez bólu głowy i innych tym podobnych dolegliwości.

hej, nie zaglądałam bo nie było ani sił ani czasu...

Aguś strasznie mi przykro :-( żadne słowa nie są w stanie pocieszyć w takiej sytuacji... Jedyne co to zwróć uwagę przy nastęonych staraniach i zapytaj lekarza czy nie brać leków p/zakrzepowych -jestem na tym punkcie przeczulona, ale straciłam oboje dzieci właśnie przez powikłania zakrzepowo-zatorowe i gdyby nie acard i heparyna to teraz też już bym w ciąży nie była...

Nie pamiętam już co chciałam napisać tyle miałam stron do nadrobienia...
Głowa też mnie boli już chyba od 2 tygodni i ma to związek na pewno z upałami, dzisiaj znowu parówa i ponad 30 na termometrze.:cool:

Wczoraj zabrałam się ze znajomymi do 3miasta na badania do AM (300 zl...) i musiałam wejść bez kolejki bo przede mną było 60 osób! całe szczęście zabrałam kartę ciąży i chociaż bałam się, że mnie babcie czekające zjedzą to odważyłam się wepchnąć :zawstydzona/y: tym bardziej, że tam strasznie duszno a poza tym ja musiałam mieć bad po 4 godzinach od zastrzyku heparyny...
Po powrocie byłam jak agulqa = bez życia :shocked2: nie wiedziałam co się dzieje, parę godzin zimne okłady na czoło i głowa pękała...

Poza tym znowu mam objawy infekcji, chyba znowu grzyb :no:

Jeszcze doczytałam o przesądach... nie wierzę w takie bzdury, nawet jeśli komuś się sprawdziło to przypadkiem :-p a dla wierzących krzyż jest znakiem cierpienia za nas ale i ostatecznego zwycięstwa i przecież rodzice mają błogosławić swoje dzieci znakiem krzyża, co też robię na razie przez brzuch. Jak można mówić, że krzyż sprowadza cierpienie... to właśnie trąci zabobonem jakimś.

Dzisiaj chyba zrobimy małego grilla. Ogólnie czuję się - oprócz tej głowy i grzyba - całkiem nieźle w 2 trymestrze...

Aaaa co do Biedry to mama przywiozła mi razem chyba z10 różnych rzeczy i zapłaciła jakąś stówę... sukienki, piżamki, koszule nocne, dresy - za max. 10-15 zł, bo jest wyprzedaż i przecena...

Dzisiaj ostatni raz w tym miesiącu widziałam swojego szefa hihi.
Jedzie z rodziną do Chorwacji i wcaaaaale nie będę za nim tęsknić :D

Upał u nas straszny, myśleliśmy żeby nad jezioro jechać, ale Ł powyskakiwaly jakieś plamy na ciele i nie bardzo chce nad jezioro jeździć dopóki z tym do dermatologa nie pójdzie.

Dziewczyny ostatnio zauważyłam u siebie takie dziwne upławy z dziwnym czymś białym, ma tak może któraś z Was?
Muszę gina o to zapytać.
Zazwyczaj pojawiają się wtedy jak jajniki mnie strasznie bolą.

My czekamy na wieczór, żeby wyjść z dziećmi, bo teraz się nie da :/
Przed południem zachciało mi się marketu, myślałam, ze tam zejdę... Słabo, brzuch napięty, bolał...

Alecta, niby też tak miewam, ale bez bólu, więc lepiej zapytać.

Ostatnia edycja:
Aza na tyle zdazylam poznac ;-)

Aob baw sie dobrze thlko stroznie.

Nuluni wciaz zazdroszcze basenu. My przyjechalismy do moich rodzicow i napalilam sie na basem, ale w jysk juz nie ma a gdzie indziej ceny jak z kosmosu. Odpuscilismy sobie. Ale juz Ł powiedzialam ze na przyszly rok na dzialke kupujemy taki pawilon i basen. Dzidzia bedzie spala w wozeczku a mamusia bedzie w wodzie sie pluskac ;-)

U nas tzn w kaliszu tez piekna pogoda. Mama w pracy ale jutro planujemy na caly dzien jechac z mlodyn nad jeziorko lub na odkryty basen. Glowa mnie troxhe pobolewa ale taki bol to nie bol w porownaniu do wczoraj ;-) zmierzylam cisnienie 117/82 i puls 94. Cisnienie nie wiem czy spore ale chyba tak, biorac pod uwage ze w karciw ciazy mam wpisane 100/60. Tylko szczerze mowiac nie chce mi sie wierzyc bym takie miala, gin chyba tak celowo wpisuje choxiaz pewnosci nie mam.

Filipia mama mnie stopy i uda bola 24h na dobe tak jakbym non stop wielkie ilosci km przechodzila.

My kompotu z suszu nie lubimy, pije tylko mama i babcia a mlodzi i tata nieee ;-)

Emilchen bardzo dobrze, dziwne zebys miala czekax az tyle osob obrobia. Co do glowy wczoeaj byla masakra. W pewnym momencie z bolu az mi lzy lecialy. Co do krzyza dlatego ja nosze. W ciezkich chwilach mam wlasnie wrazenke ze jak z nim pogada to mi lepiej. Poki co nie spotkalam sie by cos zlego sie przez to stalo ;-)

Alecta pozazdroscic!;-) co do uplawow ja mam raczej normalne tyle ze baaaardzo intensywne

hej,

Ja jeszcze w domku ale po 18 jedziemy do rodziców. Teraz się nie da bo bym chyba fikneła w tym upale...

Malowałam włosy farbą dla kobiet w ciąży, 2 tygodnie i wprawie jej nie ma:( zła jestem bo mało nie zapłaciłam.

reklama
My juz wróciliśmy z jeziora taka fajna woda ze nawet ja poplywalam a ze mnie straszny zmarzlak ;-) ale super było w cieniu się uwalilam i dałam rade :-)

Emilchen współczuję bólu głowy no i gratuluję odwagi wcisnąć się przed babcie to już wyzwanie :-D :-D

Alecta tez mam takie mleczne upławy, już myślałam że na l4 w końcu poszłaś

Agulqa 120/80 to jest prawidłowe ciśnienie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry