reklama

Styczeń 2015

Nulini kurczak w ciescie z kukurydza? Jakis przepis?:-) pierwsze slysze.

Kurczak w kostkę, ser żółty w kostkę, czosnku duuuuużo, kukurydzy duuuuużo, zalać ciastem naleśnikowym, mocno przyprawić i smażyć :-D Uuuuuwieeeeelbiaaaaam :-D

kasiekz,
czy ten sok to jak kompot z suszu? Bo nie cierpię, no tak mi śmierdzi, że do kuchni wejść nie mogę w wigilię :-D

reklama
Nulini mój ojciec gdzieś pod Częstochową na bazie lotniczej w lesie siedzi to jak go odwiedzę to przy okazji do Ciebie hehe;) Jak widzisz czasami śmigłowce to możliwe że mój ojciec;)

nulini nie wiem. Na szklanym opakowaniu napisane jest, że to sok 100% ze śliwek suszonych kalifornijskich. Dobry, nie smakuje jak kompot bożonarodzeniowy;) Jest też sok ze śliwek (nie suszonych). Tamten po prostu lepiej na mnie działa;)

agus, strasznie mi przykro. Niech Filipek spoczywa w pokoju.
No i jednak się teraz nie udało. Obrona może wrzesień/październik. Nie mam już siły na tą magisterkę...
Jakoś mi tak niedobrze po kolacji...

Agus bardzo mi przykro... Moje maleństwo tez miało mieć wspólny pogrzeb. Trzymam kciuki za staranka i daj znać jak się uda...

Aob a skąd dokładnie pochodzisz?

KasiekZ my chcemy jechać do Stradomii bo dla nas blisko gdyż mieszkam przy samej obwodnicy a my tylko na jeden dzień. Co do cienia to zawsze mamy ze sobą namiocik :)))) W Jelczu bylismy 2 tygodnie temu a teraz chcemy coś nowego obcykać. Powiedz do tego Lginia to jedziecie do jakiegoś domku?

Wszystkim, które dziś się źle czują serdecznie współczuję. Ja na szczęście dzisiaj dobrze się czułam i byliśmy pół dnia u znajomych moczyć tyłki w basenie :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry