reklama

Styczeń 2015

reklama
Agus przykro mi, odczekasz miesiac dwa i znowu zaczniecie sie starac. Dla mnie wlasnie mysl ze nestepnym razem sie uda pomogla.
Jak ja bylam w szpitalu to akurat do sali dawali dziewczyny z podobnymi problemami wiec bylo wsparcie nawzajem. Natomiast dla lekarzy to tylko zabieg i praca, zero wspolczucia. Ja akurat bylam w takim przypadku ze u mnie beta rosla a nic nie bylo widac wiec trzymali mnie 9 dni, codziennie usg i beta no i raz dawalu nadzieje a potem znowu odbierali. Strasznie dziala na psychike. Jeszcze mialam laparoskopie bo sie zastanawiali nad pozamaciczna.

A ja dzisiaj bardzo źle się czuję :-( Od rana boli mnie brzuch. Wzięłam nospe, pomogła na chwile.
U mnie każdy ból brzucha wywołuje niepokój i kojarzy się z jednym :-( Mam jednak nadzieję, że to nic takiego.
Miłego weekendu wszystkim życzę.

agus, strasznie mi przykro :-( A za 4 tygodnie będę codziennie kciuki trzymać!!!

Padam...
Najpierw z rana rajd po mieście z tatą, a później gruntowne sprzątanie... NIENAWIDZĘ SPRZĄTAĆ!!! :wściekła/y:
Teraz cały weekend leżę do góry dupą...

Ja też dziś jakaś oklapła,a żeby było weselej córa ma biegunkę. Pewnie od ząbkowania, bo czwórka jeszcze nie wyszła do końca a miejsce na piątkę opuchnięte. Ale humor jej na szczęście dopisuje, czyli nie boli. Ufff

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry