• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ladydeek też tak reaguje. Będzie dobrze, czasem przecież musi poboleć, co się rozciąga;) Mnie nic nie boli, nic nie czuje i to mnie wkurza!

Ewi ja jechałam 700km do Władysławowa w 5 miesiącu ciąży jak było akurat -20C (koniec stycznia). Było cudnie, bo biało, bajecznie. Ale jak ciąża zagrożona to lepiej mieć opinię lekarza. A co do drugiego to coś w tym jest! Moi znajomi starali się 10 lat w końcu odpuścili, złożyli papiery adopcyjne. Już mieli 70% rzeczy pozałatwiane, a tu ciążą! Potem od razu druga i mają dwóch chłopców;) I to nie tylko u nich taki przypadek.

aguś
wyrazy współczucia, bardzo mi przykro, wiem że cierpisz, bo przeszłam coś takiego w 9tc. Z tym, że nie miałam żadnych skurczy. Po prostu po usg od razu narkoza i zabieg. U mnie odkleiła się kosmówka. Miałam niedobór kwasu foliowego (nie brałam, bo ciąży nie planowałam). Na pewno niedługo uda się i wszystko będzie dobrze! Mi lekarz kazał czekać 6 mies. i wtedy od razu udało się;)

aob taka wakacyjna miłość stała się prawdziwą:) Fajowo!

aza obczaiłam temat, bo moja przyszła bratowa z Sycowa;) A więc Stradomia fajna woda czysta, piasek ale patelnia - zero drzew, cienia. Poleca Nysę, jezioro nyskie. 45min. drogi. Rewelacyjne duże jezioro, plaża, pełno atrakcji dla małych i większych dzieci, las, cień itd. A z najbliższych to poleca Jelcz Laskowice, bo byli niedawno i też plaża:)

Zrobiłam tartę kalafiorową;)

Nulini ja nie chodze po scianach bo nie mam sily wxtac z lozka. Ale z tej glowy jest mi az niedobrze.

Zazdroszcze Wam tej sily do pieczenia gotowania. Ja dzis flak totalny jestem.

Ja w kuchni będę szaleć jutro i pojutrze - rodzice jadą na wesele do Poznania, chata wolna, nikt mi nie będzie jęczał za uchem :-D

Na obiad sobie zrobię kurczaczka w cieście z kukurydzą, a i może jakieś ciacho, bo za mną chodzi :-D

Dziś za to obżarłam się śliwek jak głupia :cool2:

Nulini kurczak w ciescie z kukurydza? Jakis przepis?:-) pierwsze slysze.

Ja wlasnie zjadlam chleb z szynka i ketchupem i kapuste kiszona ;-)

Jak Ł wroci to chce go namowic by po lody poszedl ;-)

Śliwki dobre. Jak miałam zaparcia i wzdęcia to gin kazał mi jeść ogrom śliwek lub moreli. I dodał, że najszybciej działają suszone. Powiedziałam, że nie tknę tego. Ale znalazłam w Carrefourze sok z suszonych śliwek - pycha!:ppp

reklama
Agus życzę Ci dużo siły i wiary, trzymam kciuki...
Widzę, że piątek ciężki dzień nie tylko u mnie :-D Wczoraj świętowaliśmy z mężem u przyjaciółki na imieninach do pierwszej w nocy, a dziś mamy za swoje - niewyspanie + upał, a trzeba było od rana za remonty się brać. Moja praca skończyła się na pomalowaniu grzejnika, ale mężowi to współczuję, jeszcze biedaczek nie wrócił...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry