Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja coś dziś cały dzień apetytu nie mam...zjadłam jedynie śniadanie, dwa pączki, żelki. ...i dużo pilam. ..
Jakoś strasznie duszno było. .jejku ja chcę już mad morze! !
Witam tak z rana:-) ale narobilyscie mi smaka na kurczaka i na sliwki :-) ale poki co to musze zbierac sie do przychodni, bo wczoraj mi ja zamkneli za wczesnie i nic nie zalatwilam:-( dziś juz zalezy mi tylko na zwolneniu..
No nic milego dnia z lepszym samopoczuciem niz wczoraj :-) ja sie dzis bawie caly dzien (mam nadzieje ze wytrzymam tyle atrakcji:-))
Filipiamama mnie też nogi rwą ale to pewnie od rwy...bo przed ciąża to samo miałam czasami. Bierzesz magnez z b6?
Ja od dzisiaj jestem sama z młodym bo tata wyjechał na 2 tyg także chyba bede sąsiadke nawuedziac codziennie młody ma tam starszą koleżankę z którą się nawet dogaduje :-)
W Krk też cieplutko ;-)
My się dziś przenosimy do rodziców. Wyjechali na wakacje i ktoś musi być z babcią. Ogarnę się tylko i będę do niej pędzić. Młody będzie miał tam raj. Jest jego basen, podwórko...on woli być tam niż w domu ;-)
My też sobie jedziemy trochę odpocząć nad morze. Jedziemy do Sarbinowa od 10-go. Tam jest taka fajna promenada 1,5 km.