reklama

Styczeń 2015

A mnie męczy ten mój brzuch dziś wyjątkowo. Mam nadzieję, ze to jakieś jelitowe sensacje a nie macica sama, bo czasem trochę twardnieje, ale i wzdęcia są... Leżę i próbuję zasnąć... Kręcę się tylko z boku na bok...

Dobrej nocy styczniówki :)

reklama
Ewi ja poki co trzymam sie bez farby. Planuje jak najdluzej tym bardziej ze nigdzie wielce nie wychodze.

Femme my nad jeziorko jutro ok 8 rano zmykamy i ok 11-12 juz wrocimy by upal w domku w chlodzie przetrzymac. Co do cisnienia nie mam pojecia, ale glowa przy takim bolala. Ponoc od strona mamy sporo niskocisniwniowcow i przy takim wlasnie nie moga juz funkcjonowac. Jak wspomimalam w karcie ciazy mam 100/60 a u gina nigy mnie glowa nie bolala i bylo ok. Wiec moze yakie 120/80 to juz wysokie dla mnie. Postaram sie kontrolowac

Ewi maz widze ma poczucie humoru ;-)

Alecta chyba order jakis Ci zrobie!

Emilchen moj Ł ma to samo w robocie. Ostatnio jak bylismy u moich rodzicow to ciagle ktos wydzwanial z jakimks pytamiami....

Femme Ty dopierocw drugi wchodzisz? Ja mam wrazeniw zw moj juz tyyyule trwa ;-)

Ewi mi tez glowa dokucza i zmeczenie. Reszta ok

Alecta ja w dzinsach nie chodze odkad wyszlam ze szpiyala. Czyli od 9tc. Teraz kocham moje krotkie spodenki ze sciagaczem na brzuchu. Niby miw typowo ciazowe mam je juz kilka lat, ale sprawuja sie rewelacyjnie i w c&a kupilam dwie pary leginsow za 34,9zl rewelka. Wzielam wieksze i sa super, nihdzie nie cisna itp. I wyhladaja jakby chcialy ze mna roanac ;-)

Filipiamama dolaczam. Dokladnie to samo mam jesli chodzi o biodra i nogi. Ale glowa mimo wszystko najgorzej

Alecta chyba order jakis Ci zrobie!

Ojej, ale czym sobie zaslużyłam? :)

Dżinsy muszę kupić, bo póki pracuje to są elementem mojego stroju służbowego :/
No i później na jesień się przydadzą.
Na teraz mam krótkie luźne spodenki, kilka sukienek no i dresy ciążowe z biedry ;)

Laski też Was na noc takie duszności łapią?
Ja muszę spać u młodej w pokoju, bo ona śpi u nas więc mogę sobie na szeroko okno otworzyć, bo inaczej to się duszę normalnie :/

Pamiętam, że miałam tak w ciąży z Tymkiem, ale to było przez anemię i jak zaczęłam brać żelazo to mi przeszło.
Teraz morfologie miałam bardzo dobrą więc wątpię żeby wyniki tak nagle miały się pogorszyć

alecta nie mam duszności;) Ale na odwrót - w pokoju 27C, a mnie w nocy dreszcze z zimna złapały i cala sie trzęsłam!

mcpearl promenada i spokój, bo mniejsze tłumy niż gdzie indziej;)

aza do Lgnia mieliśmy jechać na dwa dni i coś tam wynająć. Jednak nastąpiła zmiana planów, bo mamy za dużo rzeczy do zrobienia na ogrodzie i pojechaliśmy nad to jez.nyskie (1,5godz.), więc szybciutko, bo też A4. Cudnie, plaża gigantyczna, motorówki robiły fale - jak nad Bałtykiem. Młoda z wody nie wychodziła, sam piaseczek i płyciutko. Jak u was?

Wytrwalascia w robocie. Podziwiam Was! Ja od samego poczatku na zwolnieniu i na sama mysl o pracy mi niedobrze.

Ja wlasnie nie widzialam w biedzie tych dresow. W pon sie moze przejade, moze beda jeszcze. A dzinsy kupie chyba dopiero na jesien jak bedzie chlodniej jakies typowo ciazowe

Ja non stop jestem przy otwarty oknie lub jesli u rodzicow to na dworze. Nie mam wiec porownania

Hej dziewczyny.

My ostatnio codziennie nad jeziorko śmigamy :) a wczoraj kupiłam basen 3 metry średnicy i głębokość 70cm i z sis i moim tatą rozkladalismy od 19 do 22 duży jest tak prawdę mówiąc :P ale w tą cudna pogodę potrzebny nam basen poza jeziorem :)
Uwielbiam jak jest rąk ciepło :) <3

Agulqa ta moja wytrwałość spowodowana jest niestety masą wydatków heh.
Teraz Ł będzie miał urlop i w końcu młodego pokoik będziemy remontować, bo już 2 lata tu mieszkamy, a nic jeszcze w nim zrobione nie jest, no i meble musimy mu kupić więc kolejny większy wydatek.
A na L4 niestety już kasy będzie mniej, bo premie pod stołem mamy :/

Doggi zazdroszczę basenu.
My mamy taki duży, ale u dziadków na działce więc nie mamy jak z niego korzystać, bo za daleko.

Miłego dnia brzuchatki :-)
Kasiekz jezioro nyskie to chodzi Ci o Skorochów ? My też tam jeździmy właśnie ze względu na tą plaże,przy dzieciach rewelacja ,a jak byłam nastolatką to pod namiot tam jeździłam :-)
Ja lubie ciepło ale upałów nie,jest 9 rano i 29 stopni,co będzie potem :-p

Dzień dobry! Alez wam zazdroszczę tych basenów. ..ja mogę nogi jedynie pomoczyc w baseniku młodego :-D u nas już 27 stopni...dzisiaj jadę do rodziców także obiadu robić nie musze ;-)

reklama
Hej hej ;-) mnie plecy od kilku dni bolą spać nie mogę :-/
W ogóle to jakoś nie wiem martwię się :-( nie powinnam juz jakiś bąbelkow w brzuchu czuć? Zwariuje do tego wtorku

Doggi zazdroszczę basenu :-)

Alecta no tak wszystko wokół kasy się kręci niestety :-/

Ewi z tą głowa to nawet nie ciężarne się męczą z tego co słyszę coś w powietrzu

My się powoli będziemy zbierać znowu nad jezioro dzisiaj wezmę sobie książkę w końcu może skończę
Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry