reklama

Styczeń 2015

Maadlen :-( współczuję nie będę pisać żebyś się nie martwila bo sama się martwię mimo że póki co wszystko u mnie ok to wyobrażam sobie co ty musisz przeżywać... Jedyne co to zostaje wierzyć że będzie dobrze i faktycznie oszczędzać się na tyle ile jest to możliwe ;-) ja 3mam mocno za was kciuki i naprawdę z całych sił wierze ze mimo trudności wszystko się dobrze skończy :-*

reklama
Maadlen będzie dobrze zobaczysz.
Moja znajoma musiała całą ciążę leżeć, bi ciągle jakieś komplikacje były, a niedawno urodziła zdrowego synka.
Trzeba być dobrej myśli.

Z naszych dzisiejszych planów nic nie wyszło.
Cały dzień boli mnie głowa i nie pomaga apap ani te plastry chłodzące apap ice.
Ehh tak bym chciała w końcu napisać, że cały dzień rewelacyjnie się czuję.
Chyba na to przyjdzie czas dopiero na jesień.

maadlen będzie dobrze! I jak piszą dziewczyny trzeba myśleć tylko pozytywnie i na prawdę oszczędzać się! Z cechami odklejania łożyska powinnaś mieć zlecone leżenie i praktycznie tylko wstać coś zjeść i za potrzebą. Może wystarczy parę dni i wszystko wróci do normy;) W tym okresie miałam jakiś strzęp łożyska w środku. Sam się potem wchłonął. A w 22tc dostałam skurczy (5 dni w szpitalu) i od tej pory fenotoerol do końca. Skurczy dostałam po tym jak poodkurzałam cały dom lekko zgięta. Będzie więc dobrze! Już masz 17tc...cudownie!

agulqa, super, że wniosek przeszedł!!! :-D

AZA, u mnie nad jeziorkiem były i gofry i cała baza gastronomiczna, a ja nie wiedziałam, że są hamburgery i zażyczyłam sobie frytki :-(

Megami, my nad jezioro jeździmy zawsze minimum 25km, w pobliżu nic nie ma, a i te najbliższe to taki syf, że szkoda gadać :-(

Doggi, a ile ten środek na syfy w basenie kosztuje? My co prawda mamy tylko taki mały, dla Młodej, ale też po dwóch dniach szlam, a woda kosztuje :-( Kupiliście sobie pokrowiec? My się męczymy i folią zasłaniamy na noc...

femme, a nic, stłuczona, ale i tak siedział 3 godziny w szpitalu, dobrze, że jednak z nim nie pojechałam...

madlen,
ej, spokojnie, u nas na Styczniu 2015 już się wyczerpał zapas złego, wszystko będzie dobrze!

Pojechaliśmy o 14 nad jezioro na rowerki, ale trzeba było 3 godziny czekać na wolny rowerek, więc ostatecznie poszliśmy na "plażę" i się pokąpać, chociaż strach wejść do tego syfu, ale co zrobić, Młoda nie dawała za wygraną :-(
Teraz już nareszcie odpoczynek :tak:

maadlen bądź dobrej myśli... są takie ciąże, w których non stop coś się dzieje a dziecko rodzi się zdrowe - całkiem sporo takich jest, to słowa ginekolog mojej przyjaciółki, która całą ciążę przeleżała i urodziła zdrową dziewczynkę (najpierw krwiaki, potem problemy z szyjką i jest ok!)

Ja też czasem tak myslę, nie dość, że mam tę chorobę która sama w sobie jest groźna to jeszcze chociażby te głupie infekcje mi się przyplątują :-( Byłam dzisiaj w szpitalu, bo jak pisałam znowu czuję grzyba :-(dostałam te same globulki co wtedy, mam nadzieję, że będzie dobrze.

jezyk oczywiście, że Cię nie zapomniałyśmy :tak: super, że wakacje udane :tak:

Jejciu, ten upał straszny. Nad jeziorem było 37 stopni. Po powrocie zrobiłam na ochłodę mrożoną kawę a teraz gotujemy fasolkę i kukurydzę :)))

Maadlen głowa do góry. Już 2 trymestr i będzie coraz lepiej. Oczywiście oszczędzaj się i ciesz się, że możesz leżeć w domu. Moja koleżanka pół ciąży spędziła w szpitalu. Będę trzymać kciuki aby na następnej wizycie już wszystko było w porządku.

Jezyk, Yggam witamy po urlopie :)))) Jeszcze gdzieś planujecie jechać czy póki co koniec wojaży?

Agulqa gratuluję przyjęcia podania o kredyt, najważniejsze za Wami :)))

Ostatnia edycja:
Nulini ja te chlorowe tabletki kupuje na allegro np.12 tabletek i taki pływak,pojemnik na nie,ja mam duży basen więc wkładam po 2 i tak na tydzień starcza, co do przykrywy to kupiliśmy ,ale w ciemności ( jeżeli kilka dni jest chłodniej i nie zdejmujesz przykrycia bo się nie kompiecie) zaczęły nam się robić maleńkie ,czerwone robaczki,więc teraz nie przykrywamy za to po.pa chodzi cały dzień i oczyszcza
Jezyk fajnie ,że urlop udany
Maadlen będzie dobrze musi być
Alecta mnie dziś pierwszy raz od 4 dni głowa nie boli i to jest cudowne

reklama
Emilchen ja bym nie miala odwagi wcisnac sie w kolejke:-p

agulaqa_b duza szalec sie nie dalo, bo szybko opadla z sil, ale wytrzymalam caly koncert trzymajac sie za brzuch i za to dzis spalam do 12:-)
alecta udanego wypoczynku:-)tez mi sie marza wakacje za granica nad jakims czystszym morzem niz nasze:-)

Ewi82 ja farbuje wlosy szamponetka bez amoniaku i utleniaczy i co prawda tez szybko sie zmywa, ale jest tania:-) choc ostatnio i tego mi sie nie chce;-)

Maadlen oszczedzaj sie teraz a na pewno sie poprawi.. trzymam kciuki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry