reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini hehe..nasi byli stanowią część maszrgo życia więc to że się śnią chyba nie jest bardzo dziwnym zjawiskiem :-D
U mnie z sexem różnie. ..taka umiarkowana ochota :-) a myślałam, że tym razem będzie szał! :-D
Ja też się budzę 7-8 tak jak moje małe. ..od września będzie trzeba wstawać wcześniej bo na 8 do żłobka. ..

Nulini Bada ja polecam moskitierę na basen. Mam taką gigantyczną, nakrywamy cały basen i jest przewiew, woda oddycha nie robią się glony, a nie ma żadnych śmieci i robali;)

Doggi mam wrażenie, że teraz przez ciąże mamy takie durne sny:D

Doggi :-o o matko co za sen :-o hahaha tez bym pewnie focha strzeliła :-P :-D

Dobra czas się zwlec z łóżka dzisiaj czekają mnie porządki w szafach :-/ jak ja tego nie lubię :-P

Dziewczyny, które jeżdżą nad jeziora, morze, kąpią się w basenach itp.. w czym siedzicie na słońcu i wchodzicie do wody? Bo niby przuch trzeba zasłaniać ale w koszulce przecież nie pójdę pływać. A zrobiłam w sobotę rajd po wszystkich możliwych sklepach - nigdzie nie ma tankini (już nie mówię o ciążowym!).

Nulini - miałam to samo w pierwszej ciąży :D Zero ochoty a teraz.. :D

Rozmawiałam z Mężęm na temat żłobka dla Młodego - powiedział, że nas nie stać (570 zł z wyżywieniem) więc będę miała dwójkę małych dzieciaków w domu - cudownie.

Przez weekend moje dziecko kładłam później spać - koło 21 - 21.30. I co...???? I tak wstaje o 5.30, max 6 rano. Przynajmniej z wprawy nie wyjdę. :/

Nieobecna jak wchodzisz do wody to w 90% przypadków stoi się tyłem do słońca i jarają się plecy, i jak plywasz toteż raczej na brzuchu ;) wiec jeden kłopot z głowy a na plaży brzuch zakrywam ręcznikiem po prostu

Doggi widzisz tak to jest jak sie chce wszytkim dogodzic to potem sis zdycha ;-)
Jesli moge spytac to na jakim etapie dostalas skurczy w ciazy z Ola?
Ja raczej nie mialam nigdy sklonnosci do infekcji ale ostatnio jakos nieswojo sie czulam w tamtych okolicach wiec nie chcialam.
Sen niemozliwy. Ale czytajmy go na opak!:-)

Nieobecna dzieki! Czekam jak na zbawienie!
Nulini oj Ty nie dobra, z obcym facetem w malzenskim lozu?;-)

reklama
Witam porannie!
Odespałam co moje i chyba jestem już w stanie normalnie funkcjonować.
Urlop był bardzo udany. Pogoda super. Okolica piękna. Byliśmy w Krasnobrodzie- cisza spokój i tylko my dwoje. W pensjonacie super warunki. I to by był koniec naszych podróży w tym roku.
Urządzamy nowe mieszkanko i właściwie mieliśmy nigdzie nie jechać ze względu na kasę. Ale miałam spore dofinansowanie z pracy i końcu się skusilismy. Akumulatory naładowane na jakiś czas.
I jeszcze wieczorkiem byliśmy u mojego brata ciotecznego, który był u nas świadkiem na slubie i mamy super kontakt. Jak zwykle jechaliśmy na dwie godzinki a wróciliśmy koło północy. Oni jak zwykle nas zaskoczyli jakimś drobiazgiem dla maleństwa. Tym razem dostaliśmy smoczki z napisami: "I love mama" i " Papa is the best". Słodkie są :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry