• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini hehe..nasi byli stanowią część maszrgo życia więc to że się śnią chyba nie jest bardzo dziwnym zjawiskiem :-D
U mnie z sexem różnie. ..taka umiarkowana ochota :-) a myślałam, że tym razem będzie szał! :-D
Ja też się budzę 7-8 tak jak moje małe. ..od września będzie trzeba wstawać wcześniej bo na 8 do żłobka. ..

Nulini Bada ja polecam moskitierę na basen. Mam taką gigantyczną, nakrywamy cały basen i jest przewiew, woda oddycha nie robią się glony, a nie ma żadnych śmieci i robali;)

Doggi mam wrażenie, że teraz przez ciąże mamy takie durne sny:D

Doggi :-o o matko co za sen :-o hahaha tez bym pewnie focha strzeliła :-P :-D

Dobra czas się zwlec z łóżka dzisiaj czekają mnie porządki w szafach :-/ jak ja tego nie lubię :-P

Dziewczyny, które jeżdżą nad jeziora, morze, kąpią się w basenach itp.. w czym siedzicie na słońcu i wchodzicie do wody? Bo niby przuch trzeba zasłaniać ale w koszulce przecież nie pójdę pływać. A zrobiłam w sobotę rajd po wszystkich możliwych sklepach - nigdzie nie ma tankini (już nie mówię o ciążowym!).

Nulini - miałam to samo w pierwszej ciąży :D Zero ochoty a teraz.. :D

Rozmawiałam z Mężęm na temat żłobka dla Młodego - powiedział, że nas nie stać (570 zł z wyżywieniem) więc będę miała dwójkę małych dzieciaków w domu - cudownie.

Przez weekend moje dziecko kładłam później spać - koło 21 - 21.30. I co...???? I tak wstaje o 5.30, max 6 rano. Przynajmniej z wprawy nie wyjdę. :/

Nieobecna jak wchodzisz do wody to w 90% przypadków stoi się tyłem do słońca i jarają się plecy, i jak plywasz toteż raczej na brzuchu ;) wiec jeden kłopot z głowy a na plaży brzuch zakrywam ręcznikiem po prostu

Doggi widzisz tak to jest jak sie chce wszytkim dogodzic to potem sis zdycha ;-)
Jesli moge spytac to na jakim etapie dostalas skurczy w ciazy z Ola?
Ja raczej nie mialam nigdy sklonnosci do infekcji ale ostatnio jakos nieswojo sie czulam w tamtych okolicach wiec nie chcialam.
Sen niemozliwy. Ale czytajmy go na opak!:-)

Nieobecna dzieki! Czekam jak na zbawienie!
Nulini oj Ty nie dobra, z obcym facetem w malzenskim lozu?;-)

reklama
Witam porannie!
Odespałam co moje i chyba jestem już w stanie normalnie funkcjonować.
Urlop był bardzo udany. Pogoda super. Okolica piękna. Byliśmy w Krasnobrodzie- cisza spokój i tylko my dwoje. W pensjonacie super warunki. I to by był koniec naszych podróży w tym roku.
Urządzamy nowe mieszkanko i właściwie mieliśmy nigdzie nie jechać ze względu na kasę. Ale miałam spore dofinansowanie z pracy i końcu się skusilismy. Akumulatory naładowane na jakiś czas.
I jeszcze wieczorkiem byliśmy u mojego brata ciotecznego, który był u nas świadkiem na slubie i mamy super kontakt. Jak zwykle jechaliśmy na dwie godzinki a wróciliśmy koło północy. Oni jak zwykle nas zaskoczyli jakimś drobiazgiem dla maleństwa. Tym razem dostaliśmy smoczki z napisami: "I love mama" i " Papa is the best". Słodkie są :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry