reklama

Styczeń 2015

hej

aob nie było mi łatwo, bo ja nie lubię zwracać na siebie uwagi, ale jak pomyślałam, że mój czas badania (4 godziny od zastrzyku) właśnie mija i wydam tyle pieniędzy bez sensu a poza tym specjalnie przyjechałam ze znajomymi ponad 100 km do laboratorium to i odwaga się znalazła :-p

yggam super, że wypoczęliście :tak: my kurcze nie byliśmy na urlopie ani w tamtym roku ani w tym:-( a też bym się chętnie wyrwała i zmieniła na jakiś czas otoczenie. Oczywiście powodem kasa, u nas premia męża poszła na drzwi wewnętrzne do domu, bo żyliśmy bez drzwi prawie 2 lata :-p

dziewczyny poradźcie.
Dzisiaj w nocy się przestraszyłam, bo poczułam kilka razy takie jakby skurcze - ale nie twardnienie czy napinanie macicy, tylko kilka razy pojedynczy skurcz jakby ostre kłucie od dołu podbrzusza tak do wysokości pępka, jakby błyskawica przeszła. Było to w pozycji leżącej i normalnie byłam całą noc w strachu czy to poważne?

Przez to wszystko też miałam jakieś głupie sny koszmarne :-( i co chwilę się budziłam, na dodatek mój wyjechał dzisiaj w delegację do czwartku :-(

reklama
Nulini przyzwyczaił się jak mi się śniło ze mnie zdradził to tydzieńialam focha na niego ;)
Ale on mię pozostaje mi dłużyny, jak ogląda "trudne sprawy" i żona tam zdradza męża to się utożsamia z bohaterem i strzela focha, trzaska drzwiami i zamyka się w pokoju bo nie chce mnie widzieć, bo "baby takie właśnie są, facet ja kocha a ta se obraca jakiegoś fagasa"

goferek ja wczoraj zwyxywalam jakiegoś gowniarza (gimnazjum max 1 klasa l.o.) bo się prężył i robił z siebie błazna przed laskami to mu powiedziałam ze jest parodia mężczyzny, i śmiać mi się chcę jak na niego patrze bo z taką klata to może jedynie poflirtowac ze swoją ręką i zakończyłam nazywając go kogucikiem odv siedmiu boleści.
Zawsze mnie drażnili tacy chłopacy nawet jak byłam nastolatka a teraz to takiego zamknelabym w domu i nie wypuszczala

Ostatnia edycja:
Hehe ja to mam takie humory ostatnio ze pozniej jak o tym musle to mi az szkoda mojego chlopaka. Az sie dziwie jak on mnie znosi :) ale doceniam ze jest taki wyrozumialy :) chociaz teraz i tak jest lepiej. Bo na poczatku ciazy meczyly mnie strasznie wymioty mdlosci itd. Wtedy to kazdemu sie dostawalo. Teraz juz przechodzi i jest w miare dobrze z samopoczuciem ale czasami jak mi puszcza nerwy to sama siebie nie poznaje :)

Witajcie babeczki! Nuestety Nie mialm nawet czasu zajrzec ostatnio.
Agus, jak tylko przecxytalam Twoja wiafomosc to az zamarlam. Strasznie wspolczuje straty I lacze sie z Wami w bolu. Zycze Wam duzo sily. Daj sobie czas I zacznijcie statania jak tylko bedziesz gotowa. Przytulam :) nikt Nie chce, zebys stad odchodzila. Mysle, ze juz sue tutaj wszystkie troche zzylysmy I teraz bedziemy tu czekac, kiedy nam zakomunikujesz dobrego niusa :)

Ewelina, ja tez w UK, tylko juz troszke dluzej i zapuscilam korzenie na dibre ;)

U nas taka duchota byla w weekend, ze myslalam, ze skonam, a mialam mega duzy project to popchniecia. Wczoraj wieczorem troche popadalo to wybralismy sie z malzonem w bardzo fsjne miejce :)

Dzisiaj mnie cos tak ciagnie z lewej strong, chyba znowu macica sie piwieksza.

agus- trzymam kciuki za Was z całych sił i z niecierpliwością czekam aż nam się pochwalisz fasolką :)

Ja dopiero wracam do realnego świata i codziennych obowiązków (gotowanie obiadów, pranie itp.) Tak mi było dobrze w tym Świnoujściu, zresztą jak zawsze< że aż żal było wracać. Jednak rozsądek wziął górę, było strasznie gorąco i nie wiem czy dałabym radę jeszcze jeden dzień, wolałam nie ryzykować, a nie iść przez cały dzień na plażę to bez sensu. Dzieciaki się wyszalały, wyplusiały, ja też popływałam, mąż odpoczął i zadowoleni wróciliśmy do domku :)

Jeśli jeszcze gdzieś w tym roku pojedziemy to jedynie na jeden dzień.

Indi a do UK można lecieć na dowód osobisty czy trzeba mieć paszport?

Do Londynu chciałabym polecieć i nie wiem jak to wygląda

jezyk no właśnie morze, plaża i wylegiwanie cały dzień na plaży to ponad mnie ja lubię iść pokapac się 2h i iść na łajzy jakieś :)

Ostatnia edycja:
doggi- tylko wiesz, dzieciaki mniej lubią łażenie, oni to tylko woda i woda. Wieczorkami chodzilismy na łajzy, wtedy było już chłodniej i do północy można było śmigać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry