• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

hej

aob nie było mi łatwo, bo ja nie lubię zwracać na siebie uwagi, ale jak pomyślałam, że mój czas badania (4 godziny od zastrzyku) właśnie mija i wydam tyle pieniędzy bez sensu a poza tym specjalnie przyjechałam ze znajomymi ponad 100 km do laboratorium to i odwaga się znalazła :-p

yggam super, że wypoczęliście :tak: my kurcze nie byliśmy na urlopie ani w tamtym roku ani w tym:-( a też bym się chętnie wyrwała i zmieniła na jakiś czas otoczenie. Oczywiście powodem kasa, u nas premia męża poszła na drzwi wewnętrzne do domu, bo żyliśmy bez drzwi prawie 2 lata :-p

dziewczyny poradźcie.
Dzisiaj w nocy się przestraszyłam, bo poczułam kilka razy takie jakby skurcze - ale nie twardnienie czy napinanie macicy, tylko kilka razy pojedynczy skurcz jakby ostre kłucie od dołu podbrzusza tak do wysokości pępka, jakby błyskawica przeszła. Było to w pozycji leżącej i normalnie byłam całą noc w strachu czy to poważne?

Przez to wszystko też miałam jakieś głupie sny koszmarne :-( i co chwilę się budziłam, na dodatek mój wyjechał dzisiaj w delegację do czwartku :-(

reklama
Nulini przyzwyczaił się jak mi się śniło ze mnie zdradził to tydzieńialam focha na niego ;)
Ale on mię pozostaje mi dłużyny, jak ogląda "trudne sprawy" i żona tam zdradza męża to się utożsamia z bohaterem i strzela focha, trzaska drzwiami i zamyka się w pokoju bo nie chce mnie widzieć, bo "baby takie właśnie są, facet ja kocha a ta se obraca jakiegoś fagasa"

goferek ja wczoraj zwyxywalam jakiegoś gowniarza (gimnazjum max 1 klasa l.o.) bo się prężył i robił z siebie błazna przed laskami to mu powiedziałam ze jest parodia mężczyzny, i śmiać mi się chcę jak na niego patrze bo z taką klata to może jedynie poflirtowac ze swoją ręką i zakończyłam nazywając go kogucikiem odv siedmiu boleści.
Zawsze mnie drażnili tacy chłopacy nawet jak byłam nastolatka a teraz to takiego zamknelabym w domu i nie wypuszczala

Ostatnia edycja:
Hehe ja to mam takie humory ostatnio ze pozniej jak o tym musle to mi az szkoda mojego chlopaka. Az sie dziwie jak on mnie znosi :) ale doceniam ze jest taki wyrozumialy :) chociaz teraz i tak jest lepiej. Bo na poczatku ciazy meczyly mnie strasznie wymioty mdlosci itd. Wtedy to kazdemu sie dostawalo. Teraz juz przechodzi i jest w miare dobrze z samopoczuciem ale czasami jak mi puszcza nerwy to sama siebie nie poznaje :)

Witajcie babeczki! Nuestety Nie mialm nawet czasu zajrzec ostatnio.
Agus, jak tylko przecxytalam Twoja wiafomosc to az zamarlam. Strasznie wspolczuje straty I lacze sie z Wami w bolu. Zycze Wam duzo sily. Daj sobie czas I zacznijcie statania jak tylko bedziesz gotowa. Przytulam :) nikt Nie chce, zebys stad odchodzila. Mysle, ze juz sue tutaj wszystkie troche zzylysmy I teraz bedziemy tu czekac, kiedy nam zakomunikujesz dobrego niusa :)

Ewelina, ja tez w UK, tylko juz troszke dluzej i zapuscilam korzenie na dibre ;)

U nas taka duchota byla w weekend, ze myslalam, ze skonam, a mialam mega duzy project to popchniecia. Wczoraj wieczorem troche popadalo to wybralismy sie z malzonem w bardzo fsjne miejce :)

Dzisiaj mnie cos tak ciagnie z lewej strong, chyba znowu macica sie piwieksza.

agus- trzymam kciuki za Was z całych sił i z niecierpliwością czekam aż nam się pochwalisz fasolką :)

Ja dopiero wracam do realnego świata i codziennych obowiązków (gotowanie obiadów, pranie itp.) Tak mi było dobrze w tym Świnoujściu, zresztą jak zawsze< że aż żal było wracać. Jednak rozsądek wziął górę, było strasznie gorąco i nie wiem czy dałabym radę jeszcze jeden dzień, wolałam nie ryzykować, a nie iść przez cały dzień na plażę to bez sensu. Dzieciaki się wyszalały, wyplusiały, ja też popływałam, mąż odpoczął i zadowoleni wróciliśmy do domku :)

Jeśli jeszcze gdzieś w tym roku pojedziemy to jedynie na jeden dzień.

Indi a do UK można lecieć na dowód osobisty czy trzeba mieć paszport?

Do Londynu chciałabym polecieć i nie wiem jak to wygląda

jezyk no właśnie morze, plaża i wylegiwanie cały dzień na plaży to ponad mnie ja lubię iść pokapac się 2h i iść na łajzy jakieś :)

Ostatnia edycja:
doggi- tylko wiesz, dzieciaki mniej lubią łażenie, oni to tylko woda i woda. Wieczorkami chodzilismy na łajzy, wtedy było już chłodniej i do północy można było śmigać :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry