reklama

Styczeń 2015

Ja zamierzam swoją dwulatkę wyprowadzić do własnego pokoju. Ciągle mąż się sprzeciwia. Uważa, że ona jeszcze za malutka i nie wyobraża sobie, żeby sama spała w pokoju obok:D Ma tam łżko 90x200, najwyżej parę dni będzie spał z nią i jak się opanuje to zrozumie:D Po wakacjach zaczniemy ją tam przestawiać:D

Normalnie oszaleję, pierwszy raz tak mnie ciągnie macica, że aż jajniki czuję. Wzięłam nospę, bo uczucie straszne:/

reklama
Aob dokladnie tak jak mowisz, oczywoscie nie kazdy czesto przez umowe moze sobie pozwolic na kupno ale ja jestem za tym by chociaz probowac. Z wynajmu nic nie mamy, a swoje w razie w mozna sprzedac

agulqa, ja zawsze mówiłam, że w sypialni tv nie będzie, ale teraz wiem, że jak będziemy mieli sami sypialnię, to tv kupimy - teraz wspólne oglądanie filmów jest niewygodne, ani się na kanapie przytulić ani co... A tak w łóżku to i przytulaski i oglądanie :-D

nieobecna, kurcze, nie pamiętam, kiedy pizzę jadłam, wcale mi się nie chce :-( A Tosia nie lubi :-( Ja nie mam wyjścia, muszę mieć łóżeczko w sypialni i to razem z Tosi łóżkiem, więc i tak się będą budzić ;-)

McPearl, dobrze, że dojechałaś do domu!

Powiedziałam babci przez telefon, że będzie syn - o mamo, jak się ucieszyła :-D Aż mi serce urosło, to moja ukochana Babusia, która mnie wychowała, czuję, że w niedzielę na obiedzie będzie feta :-D

agulqa masz racje.. moze jak urodze to sprobujemy jeszcze raz.. tylko nie wiem jak beda brac pod uwage to ze ja jestem na L4 pozniej skorzystam z urlopu i jak w koncu wroce do pracy to zostanie mi umowa tylko na pol roku.. i do tego mamy kredyt gotowkowy to tez pewnie bedzie problem..

Nulini ja na filmach i tak zasypiam. A Ł wraca z pracy jak ja juz praktycznie spie i siedzi do 2w nocy czasem, za to ja wstaje a on spi. Wiec tv na pewno w sypialni nie bedzie ;-)

Nulini, my też póki co w jednym pokoju. O dziwo starsza się nie budziła, gdy młoda płakała. Ale i ona mało płakała, a jak się budziła na jedzenie to kwękała tylko.

kasialka jadłam tylko pomidorową. Po paru dniach zrobiłam test i ciąża i dalej ta pomidorowa. No mogłabym dzień w dzień, może to kwaskowate na chłopa?:D:D

co prawda przesądna nie jestem, ale kto wie.... :-) A u Ciebie ma być chłopiec?czy jeszcze nie wiadomo?

xquote_icon.png.pagespeed.ic.o2TkrrkoQj.png
Napisał(a) agulqa_b
Kasialka super! Synek duzy chlopak, wciagaj go od razu w pomoc przy maluchu. Niech uczy sie odpowiedzialnosci i bycia opiekunczym mezczyzna
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
jak widac wakacje dobrze sluza
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
ja tez ciagle jestem zmeczona i senna, miesa nienawidze od kilku tyg, nerwowosc hmm chyba bardziej irytacja ludzkimi zachowaniami
ciesze sie ze wszystko ok. U mnie tez ciagly strach z uwagi na problemy na poczatku.

Jakie miałaś problemy na początku? Próbowałam przekopać się przez stare posty, ale zajęło mi to sporo czasu a i tak nic nie znalazłam....

Ostatnia edycja:
agulqa, powinnyśmy się zamienić :-D U mnie to mąż zawsze zasypia na filmach i ja muszę sama oglądać :-D

Megami, ja planuję robić tak, że jak Gucio będzie płakać w nocy, to wyjdę do salonu, żeby nie budzić reszty ;-) Ale wyjdzie w praniu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry