reklama

Styczeń 2015

Elutka ja tam nie wiem ale nie musze w ogole miec tv w domu :-P

Kasiek mi chyba caly czadps cos rosnie, a teraz fasolek troszke plywa :-P

Mcpearl nie mam pojecia co to, ale domyslam sie ze nic przyjemnego

reklama
agulqa, moja gin mi powiedziała, że jak przeszłam kolkę to poród będzie pikuś. Jednak po porodzie stwierdzam, że jednak nie...może to przez oksytocynę, którą dostałam. Miałam wrażenie jakby nerkę mi skręcało, taki jakby silny skurcz na plecach. To u nas rodzinne. Mamie tuż przed narodzinami Mikołaja nerkę wycięli, bracia to też już w szpitalach byli z powodu kamieni nerkowych...niestety to u mnie lubiło w ciąży wrócić kilka razy.

McPearl kolka nic przyjemnego napewno. Ja nie miewam, narazie przynajmniej..

nieobecna ja dzis tez nic nie robie na obiad, bo zostalo leczo z wczoraj;-)
Ja lozeczko bede musiala miec w sypialni, bo mam jeszcze tylko salon z aneksem kuchennym:baffled: a jak dzidzia podrosnie to pewnie trzeba bedzie zmienic mieszkanie (bo to niestety wynajmujemy:baffled:) moze bede bogata i sobie kupie;-)

My mamy łóżeczko w sypialni i drugie też tam będzie :-)
U nas od razu była decyzja, że tv nie będzie tam gdzie śpimy po przrprowadzce oczywiście i powiem wam, że mi się śpi lepiej :-)
Na samodzielny pokój przyjdzie czas moim zdaniem mimo że założenie miałam na początku inne...ja się boję śmierci łóżeczkowej...poza tym nie chciałoby mi się kilka razy w nocy wstawać i chodzić na cyca do drugiego pokoju :-D

Nieobecna po pierwsze mamy dwa pokoje z czego w jednym wspólna sypialnia a w drugim pokój dzienny..po drugie on się jeszcze czasem budzi w nocy. Powód pierwszy jest bardziej istotny :-) myślę, za jakieś półtora roku dzieciaki będą miały swoj pokoik...

Kutwa zjadlo posta.

Mcpearl nie zazdroszcze

Elutka bobas tez bedzie z nami spal, smierci lozecxkowej tez sie boje i lenistwo wiem co to jest ;-)

Aob dlatego my kupujemy bo wole sobie splacac kredyt niz komus ;-)

reklama
agulaqa my w zeszlym roku tez juz myslelismy o kupnie,ale umowy jeszcze nie mialam, maz na dzialalnosci tez za krotko i do tego taki doradca nam sie trafil, ze szkoda gadac:baffled: zrezygnowalam ze staran.. ale fakt lepiej splacac sobie, a tak to ja place ladne pieniadze komus, a sama nic kompletnie nie mam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry