reklama

Styczeń 2015

Kasialka super! Synek duzy chlopak, wciagaj go od razu w pomoc przy maluchu. Niech uczy sie odpowiedzialnosci i bycia opiekunczym mezczyzna ;-) jak widac wakacje dobrze sluza :-) ja tez ciagle jestem zmeczona i senna, miesa nienawidze od kilku tyg, nerwowosc hmm chyba bardziej irytacja ludzkimi zachowaniami ;-) ciesze sie ze wszystko ok. U mnie tez ciagly strach z uwagi na problemy na poczatku.

reklama
Witaj kasialka :)

Ja wracam do świata żywych, głowa przestała bolec i nie wiem czy dzięki tabletce czy temu że deszcz popadał i zmieniło sie powietrze, ale najważniejsze, że nie boli.

U nas chłopcy mają teraz pokój razem, a my swoją sypialnię. Jednak jak pojdziemy mieszkać już do swojego domu to każdy będzie miał swój pokój, a małe z nami w sypialni, a potem wyremontujemy strych i starszy pójdzie tam na pokój.

Megami gratuluje sukcesu!! Jak ty to zrobiłaś? :-D
U mnie strasznie wieje..mogłoby lunac to byłby spokój
Ja mam dzisiaj kurczaka z ryżem i zielonym groszkiem. .
Od kilku dni zabieram się za mycie okien dle coś mi to nie wychodzi :-)
Powiem wam, że my na początki zrobiliśmy młodemu pokój a w drugim było duże łóżko, łóżeczko, szafa, komoda i jak ktoś przychodził to nawet nie było gdzie i jak ugoscic...tak ciasno...odkąd przenieslismy się z łóżkami do młodego jest dużo lepiej :-) jak ktoś chce iść spać to idzie a jak ma ochote na film to w drugą stronę:-D tv w sypialni to średni pomysł chyba że inaczej się nie da to ok.

Ja też chętnie wyszłabym na gdzieś na kolację. Niestety z moim mężem nie jest to możliwe. Mąż choruje na wrzodziejące zapalenie jelita grubego i niestety restauracyjne jedzenie mu szkodzi. Nawet jakbym chciała coś ugotować, to też mam problem bo trzymamy się ściśle określonej diety. Nie mam za dużego pola do popisu w tej kwestii.
Pozostaje mi tylko jakiś prezencik. Zegarek już dostał ode mnie, perfumy ma. Chyba faktycznie poszperam po ksiegarniach.

reklama
Elutka u nas w sypialni na pewno nie bedzie tv. Znam Ł... mieszkalam z nim troche czasu w kawalerce i wiem ze ja bede chciala spac a on bedziw tv ogladac. Efekt bsdzie taki ze ja sie nie wyspie, dziecko sie obudxi a tv bedzie gral cala noc.

Laydeek a wyjscie do kina, do teatru, moze jakis kabaret?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry