reklama

Styczeń 2015

Hej;) Ja płacę za każdą wizytę (każdą mam z usg) zawsze 100zł. Jak robił mi prenatalne, pobiera cytologię czy materiał na posiew to też więcej nie dopłacam.
Wczoraj brzuch mi stwardniał jak skała. Ledwo oddychałam i chodziłam. Całą noc czułam macicę, więc chyba wszystko się powiększa. Dziś też czuję, zrobiłam więc pomidorową i idę spać z dzieckiem.

mcpearl ciśnienie tragicznie niskie...kawę podwójną pij!

kasialka
też straciłam dzidzię w 9tc (obumarcie). Będzie dobrze, bo musi! Witaj;)

reklama
Ewi tak jak dziewczyny uważam,że trzeba trochę pomyśleć o sobie ,więc sypialnia jak najbardziej.Ja nigdy nie miałam własnego pokoju i żyje,moje chłopaki też mają wspólny,a dzidziuś na razie będzie z nami a jak podrośnie to wtedy sam
Megami gratki dla Was -mamy i córci
witaj kasialka

właśnie zaczęło lać i tak jak wy kiepsko się czuje ,a na obiad kupiłam 2 kg fasolki szparagowej i już się gotuje,więc nie narobiłam się,ale kupiłam też białą kiełbaskę na żurek może mi się zachce ugotować ;-)

Ja z braćmi od zawsze miałam osobne pokoje, każdy swój, no ale w domu to sobie można pozwolić, nie to, co w bloku, z resztą teraz też póki co wszyscy będziemy mieć jedną sypialnię, a jak sytuacja przez kilka lat się nie zmieni, to przyjdzie nam się z mężem wynieść do salonu, a dzieciom zostawić pokój ;-)

Ewi - sypialnia to taka odrobina luksusu i prywatności.... ;-) wg mnie bardzo ważna rzecz, choć ja się własnej nie dorobiłam - pokój syna, gabinet - konieczność, no i ostatni pokój dzienno - sypialny ;-) ja również jak wiele z Was dzieliłam pokój z młodszą o trzy lata siostrą - i nie mam żadnych traumatycznych wspomnień z tego tytułu ;-)
kasiekz - u mnie też pomidorówka ;-) jeden z niewielu smaków, który akceptuję i chętnie zjadam w ciąży :-) nawet codziennie mogłabym jeść ;-)

LayDeek ja narazie mialamtylko jedna rocznice i kupilam mezowi zegarek (bo wiedzialam ze bardzo taki chcial,wiec prezent sie udal:-))ale tak to pewnie zrobilabym mu jakas super kolacje romantyczna:-)

Ewi ja tez zawsze mialam pokoj z rodzenstwemi zyje:-) jak dla mnie nie przejmuj sie tym co inni mowia i rob po swojemu, tak jak chcesz i na ile cie stac:-)

Witaj kasialka128:-) tez niedawno dolaczylam dopiero:-)

Ale mam ochote na czekolade!!:-) siostra juz mi pobiegla do sklepu, bo jej marudzilam:-)

Aza bardzo dobrze :-P odpoczywaj, jeszcze zdazysz sie narobic ;-)

Elutka u nas tez pada ze sloncem w tle ;-)

Ja sie pochwale. Bylam z mama u jej znajomej w kumpku. Mama zawiozla jej kilka rzeczy po mlodym i ja jakies swoje co w nich nie chodzd. Za to mlody dostal supee koszulke jakas pilkarska, nie znam sie na szczegolach, a ja ubranka dla bobasa. 7body, spodnie sztruksowe tak na pol roki, spodenku takie do spanka, myjke i dwie pary spiochow ;-) wszystko za free wiec jesyem happy :-)

Ewi nie mam pojecia jak wygladaja takie :-) jak juz kupie to meszkanie i wybiore kolory scian to poprosze o Was o pomoc w dalszej cxesci urzadzania ;-) ja mialam cale zycie pokoj z siostra i co. Zyje ;-) nie sluchaj gadania. Rob pod siebie, moze kiedys bedziecie mieli okazje cos zmienic by kazdy byl zadowolony ?

Laydeek a to sie prezenty robi?:-P ja bym wolala wyjsc razem na kolacje, do kina. Jechac gdzies...

Kasialka witaj!!!! Badz dobrej mysli. Powiedz na kiedy masz termin i moze cos wiecej o sobie?

Zelka zgadzam sie co do wspolnego pokoju dzieci :-) ja swego czasu mialam pokoj z bratem i rodzicami i tez zylam, a wczesniej cale zycie z siostra.

Nieobecna my bedziemy miec 4pokoje. Przy jednym dziecku luksus, przy dwoch niby tez tyle ze ja tez nie oddam swojej wymarzonej sypialni a Ł w najmniejszym chce miec biuro z racji swojej firmy.

reklama
agulqa jak już pisałam to moja trzecia ciąża, na przełomie kwietnia i maja spędziłam tydzień nad morzem i wróciłam z nadbagażem :-) oprócz tego mam sześcioletniego syna, który - o zgrozo ;-) - idzie od września do szkoły. Na dzień dzisiejszy baaardzo chce mieć rodzeństwo, oczywiście ze wskazaniem na brata, ale jak twierdzi - "będzie się cieszył cokolwiek mu się wylosuje;-).
Ciąża zupełnie inna niż poprzednie - w pierwszej prawie nie odczuwałam, drugą zbyt długo nie zdążyłam się nacieszyć.... A teraz - klasyka :-) - zmęczenie, senność, nadwrażliwość na zapachy, choroba lokomocyjna, nerwooowoooość ;-) - oj tak, bóle głowy, brak apetytu, mdłości, itp :-)
Wg OM termin to 25.01. wg usg ciąża ok tygodnia starsza. Jestem już po usg genetycznym, widziałam wszystko na własne oczy, wszystkie narządy i parametry w porządku - choć ja oczywiście nadal pełna wątpliwości. Lekarz "podejrzewa" chłopca :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry