reklama

Styczeń 2015

Hey,
dziewczyny jaki mam syf w domu. Nie ogarniam tego. Podłogi wołają o pomstę do nieba hehe... Jednak nie mam czasu bo zaraz lecę do mamy :)))

Nulini kciuki za usg zaciśnięte.

Doggi wynerwuj się i pisz czy coś się stało czy tak ogólnie masz dziś :)

Bada jak zrobicie pokój chłopców to proszę się pochwalić bo mnie ciekawość zżera.

Alecta oj cierpliwa jesteś . Ja bym chyba już dawno nie wytrzymała.

Nieobecna mam nadzieję, że leki szybko podziałają bo zatoki to masakra.

reklama
Aza ja się rano wzielam za porządki i już pokój jakoś wygląda :-D
U was też jest pogoda w kratkę? Już 3 razy się zbieralam żeby wyjść bo było słonko i za każdym razem zaczynało padać. ..
McPearl ja pryw placilam z usg 150 a bez 100...za prenatalne w innym gabinecie placilam 260...

W Tychach właśnie spadł grad :-)
Mnie dzis standardowo brzuch pobolewa. Ale jest to ból jelitowy. Juz nie wiem co robić.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

alecta, w sytuacji, gdyby mój mąż nie był na badaniu to też bym mu chciała filmik pokazać, rzecz jasna :tak:

bada m., ten kolor jeansowy podoba mi się, ale w fajnej aranżacji u kogoś, sama bym się nie odważyła na taki :-D

Doggi, znowu małżon nawywijał czy tak samo z siebie?

A u mnie deszcz na zmianę ze słońcem, ale o dziwo mam tyle energii, że aż mnie nosi :-D

nieobecna zdrowiej jak najszybciej!

alecta nie przejmuj sie za bardzo ludzmi i zajmij sie soba, a przy tym pomysl zawsze ze nie robisz tego tylko dla siebie a dla dziecka i latwiej wszystko przyjdzie:-)

perelka pozbadz sie kolesia jak najszybciej!

doggi trzymaj się tez czeto mam nerwy od rana tylko, ze nie wiadomo na co i dlaczego...

moja gin tez nie jest droga bo bierze za wszystko tylko 100zl:-) i ode mnie nawet kasy za badania na tarczyce i jakies tam inne nie wziela, a od innych pacjetek bierze i to 200-300zl:baffled: nawet nie wiem za co...

za penatalne cos kolo 250zl jest..

u mnie kolejny goracy, duszny dzien...:no:

Ano pogoda w kratkę. Cudem uratowałam pościel i pranie przed zalaniem, bo tak nagle puściło ścianą deszczu...
Zwinęłam dywan i chodzę z mopem :-D A młoda z gołą pupą :-D

nieobecna, zdrowiej szybko!

Hej,

Ja od rana jakaś nie do życia. Ten ból głowy mnie wykończy:(

Musze coś mamie kupić na imieniny i koleżance jako dodatek do prezentu ślubnego (dajemy pieniądze). Nie mam pomysłu żadnego:( tak do 50zł na osobę chcę wydać.

U mnie wizyta 100zł, usg w 12, 20 i 38 tygodniu 200zł. Z racji ciąży wysokiego ryzyka muszę chodzić co 3 tygodnie na kontrole także co 3 tygodnie 100zł plus czasami za jakieś badania. Teraz miałam np. moczu, na następnym krew.

Agulqa firanki poszukaj kreszowe, nie trzeba prasować. Mam takie wszędzie;)

Elutka u mnie nie pada ale niebo szare, nie chce się z domu wychodzić nawet...

My robimy sobie sypialnię z mężem bo salon mamy tak zrobiony że nie ma jak tam spać i każdy mi gada jak ja to sobie wyobrażam dwoje dzieci w jednym pokoju kiedyś. Sama już nie wiem co robić:( Czy odpuścić tą sypialnię i dzieciom po pokoju zostawić czy zrobić sypialnię a dzieci razem. Tak się napaliłam na tą sypialnię:( Nawet łóżko już kupione.

reklama
Witajcie :-) co prawda wątek z tego co widzę macie już mocno rozwinięty ;-), ale mam nadzieję, że wciąż nie jest za późno, żeby dołączyć. Ja z racji straty sprzed dwóch lat (ciąża obumarła, 9 tydzień), bardzo ostrożnie i nieufnie podchodzę do tematu, wciąż jestem pełna obaw. Od jakiegoś czasu Was czytuję, no i dziś odważyłam się dołączyć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry