reklama

Styczeń 2015

Miłej środy stycznióweczki :-)

Nulini &&&&&& za usg

Agulqaprzepędz te bóle głowy ,precz :-D

Alecta życzę Ci aby czas w pracy szybko płynął
U nas remont trwa wczoraj zrywałam tapete,teściowa przyszła pomogła, m pomalował sufit,a dziś albo pojedziemy po te panele i drzwi albo m maluje ściany,chłopcy wybrali kolor blue jeans z dekoral fashion ( z reklamy ) i do tego fajna tapeta w grafiti na jednej ścianie ,będą mieli młodzieżowe pokój

Ostatnia edycja:
reklama
To ja sie duzo denerwowalam na poczatku ciazy ale to raczej przez rozne sytuacje zyciowe. Balam sie wtedy o dzidzie. Teraz juz jestem spokojna. Nawet jak sie zdenerwuje to szybko sie uspokajam. Co jest dziwne bo bardzo bylam zawsze nerwowa. Trudne dziecinstwo itd. Tak mi chyba zostalo :( ale dobrze ze teraz jest lepiej. Mysl o dzidzi napewno pomaga :)

Agulqa to ta Podkarpacka mentalność mnie zmieniła :/
Bo tu wszyscy tacy pomocni, mili i w ogóle.
Jak mieszkałam we Włocku to miałam takie rzeczy w d

Dzień dobry z rana!

W końcu zapisałam się do lekarza - na 17.30 idę po jakieś leki. Tak mnie okrutnie zatoki i głowa bolą, że ledwo co się ruszam.

Elutka - ja mam 27 lat i dostałam skierowanie, bo mój pierwszy maluch urodził się ze zmianami genetycznymi i mam obciążenie.

Gdybym miała robić prenatalne to zrobiabym tak samo jak w pierwszej ciąży - tylko te połówkowe.

U mnie wizyta 120 zł z usg, 100 bez usg. Z cytologią chyba 150 płaciłam. Nie wiem jeszcze ile kosztuje z HBS (u mnie to lekarz zawozi a nie ja).

Nulini - powodzenia na wizycie! :)

boże jak dobrze że mam super lekarza na NFZ ... :sorry2: nie dałabym rady płacić tyle za wizyty :no:

NIEOBECNA - zdrówka ! mam nadzieje że po lekach odżyjesz

ALECTA - ty to dobra osóbka musisz być ja bym to już dawno pizgła :-p

kurcze niech ktoś m da kopa w pupę żeby mi się chciało ruszyć ;-)

Hej kobitki.

Jestem dziś od rana tak wściekła ze nic dziś chyba nie będę pisać bo mogę być delikatnie mówiąc kąśliwa i się czepiać bo tak odcrazu mam i nienawidzę całego świata grrrr...

Jak mi się humor poprawi to wpadnę bo dziś jestem chodzącym złem.

Hehe, Doggi dobre, dobre...
Jenyś, nie wiedziałam, że ceny niektórych badań u ginów są takie kosmiczne...ja płacę max 130 zł za pełne badanie z USG 4D i jak trzeba cytologią. To jest to czego w Polsce nienawidzę. Niby płacimy składki na NFZ ale jak przyjdzie co do czego trzeba sobie zapłacić za to czy za tamto...idę sobie ciśnienie zmierzyć. Łepek mnie boli trochę.

I jak ja mam się dobrze czuć? Ciśnienie 81/53...

Ostatnia edycja:
Bada wlasnie nic nie dziala wiec przestalam cokolwiek stosowac. Super ze mlodziezowy, ja nie jestem za tym by robic pokoj typowo dzieciecy bo to doslownie na chwile jest tum bardziej jesli na poczatku dziecko jest w sypialni z rodzicami.

Alecta ja odmjakiegos czasu mam to w d. Zawsze wszystkim bym wszysyko dala a zostala z niczym. Twraz dopiero zaczynam odmawiac itp na korzysv tego by nam z Ł i bobasem bylo lepiej.

Nieobecna wracaj do zdrowia.

reklama
Witam:)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja jestem dziś nie do życia, głowa mi pęka od samego rana, właśnie wzielam tabletkę i czekam aż przejdzie. Chyba ciśnienie wariuje :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry