reklama

Styczeń 2015

Alecta ladny kolorek tylko nie wiem cxemu mi niebieski sie ze szpitalem kojarzy :-P
Wszystkiw sciany yakie same?

Nulini przyznaj ze sama nie wierzysz w to co piszesz :-P

Nulini nam po miescie tez ok 10. A na trasie czesto w 8,5l sie mieszcze. Tez nie mam kolezanek, tym bardziej tutaj jak nikogo nie znam. Dlatego ccialabym isc do szkoly rodzenia, moze chociaz tam kogos poznam?:-P nulini bo oni nie zaniedbuja nas, dzieci, domu. Oni musxa tylko odpoczac, my nie :-P

reklama
A ja jak rozbieralam się do kąpieli tak sobie pomyślałam "kurcze blaszka ale te cycki ciężkie" i wtedyizna było dostrzec nad moją głową zapalona żarówkę, tak wpadłam na pomysł... I Zwazylam moje cycki i boję się, one już ważą niecałe 3kg co to będzie pod koniec?! 10? Nie chce o tym myśleć

My też mamy forda i jak na początku podchodziłam bardzo sceptycznie tak teraz jestem bardzo zadowolona i nie zamieniłabym go na żaden inny, no chyba, że na innego forda. W trasie pali nam 6-6,5 l. więc jest ok. :)

Ja też mam karty ciąży, zdjęcia z usg, opaski na rączkę, wszystko z obydwu ciąż.

My w gry to tylko w snajperki, Medal of Honor, Call of Duty itp. Ale to wpadamy w trans i np. gramy przez miesiąc co wieczór, a potem rok, dwa spokoju :-D

I znowu leje, leje, leje...
My też myśleliśmy nad zmianą auta, ale najpierw trzeba byłoby się pozbyć obecnego i wziąć niewielki kredyt...mąż początkowo myślał o touran'ie ale ostatnio coś o octavii brzdąkał-mniej pali, a miejsca wystarczy:)

kolorek fajny, mamy dwie ściany podobne :D

jutro jadę do rodziców także obiadku nie muszę robić :P
qrcze niedawno pisałam,że młody ma problem z drzemką w ciągu dnia a tu pojawił się problem nawet na wieczór...nie wiem co to się dzieje, chyba jakiś skok rozwojowy

AZA tą książkę nie jest tak łatwo dostać! muszę zapytać w empiku czy mogą zamówić.

ja mam całą dokumentacje z poprzedniej ciąży-kartę, wyniki, wypisy

agulqa ja mam kieckę ślubną do sprzedania jakby co hihi

Nulini ja simsy juz wczoraj ściągnęłam, gra mojej młodości haha ile się w to ciupało kiedyś :)

Ale macie wiedzę nt samochodów szok. Ja to taki raczej przeciętny użytkownik, jeżdżę, ale nie jestem jakaś miłośniczką czterech kółek. Chociaż nasze auto kocham, mamy Chryslera pt cruisera tyle że wersji turbo i żre paliwa strasznie. Założylismy e nim gaz bo bez tego cienko by było.

Ależ wam zazdroszczę tych remontów, ja tak marzę o.urządzeniu mieszkania, ale nie chcę się za bardzo nastawiać na pozytywną decyzję co do kredytu żeby się nie rozczarować

Doggi pokaż.sukienkę koniecznie, ja lubię rękodzieło we wszelkiej formie podziwiać

Aquala zazdroszczę. Ja chodzę od miesiąca e takich nerwach czy się uda, bo jak nie teraz to znowu ze dwa lata trzeba odłożyć temat, a ja juz sił nie mam do tego. Zresztą mieszkamy teraz w czwórkę w jednym pokoju i jest bardzo ciężko, w piątkę na pewno się nie pomieścimy a i dzieci coraz.starsze powinny mieć swój kąt, Maja do zerówki idzie...
A możesz.napisać ile czekaliscie na.decyzję od złożenia wniosku? A ty pracujesz czy też na zwolnieniu jesteś?

reklama
Laski u nas zatrzymanie z wyjazdem do teściów w góry. Poszłam siku, wytarłam się i patrzę - cały papier czerwony. Zaczęłam plamić. Mój gin z urlopu wraca w czw. Co robić w tej sytuacji, odpoczywać i brać nospę czy szpital?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry