Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kasiek trzymam mocno kciuki, dawaj znać co i jak, często gęsto w drugim trymestrze robią się polipy na szyjce i one powodują podkrwawiania. Oby nie było to nic poważnego &&&&&&&& Czekamy na wieści. Sciskam mocno
Zostaje w szpitalu wstepnie na tydzien-dwa zalezy od sytuacji. Dobrze ze pojechalam bo zaczelam krwawic. Na Brochowie przyjela mnie cudowa, delikatna i przesympatyczna lekarka. Okazalo sie ze mam krwiaka pod lozyskiem (zrobil sie w ciagu ostatnich dni) i prawdopodobnie z wysilku (dzwiganie dziecka) krwawie przez niego. Na dodatek otwarla sie szyjka i mam lezec-wstawac tylko i wylacznie za potrzeba. Nie wiem jak ja tu przezyje bez swojej 2-latki a ona beze mnie:/
kaziekz całe szczęście że pojechałaś do szpitala, jesteś teraz pod fachową opieką i to najważniejsze. Wiem że Ty tęsknisz za córcią a ona za Tobą ale pomyśl że tak trzeba dla dobra dzidzi. Córcia będzie tęsknić ale nie będzie tego pamiętać. Czas szybko zleci. Powodzenia i trzymam kciuki żeby szybko wszystko się wygoiło.
Gosha ja jestem na zwolnieniu od maja, ale kadry wpisaly ze nie jestem ;-) ja mam umowe na czas nieokreslony wiec sama bym ten kredyt mogla dostac. Powiem Ci , ze skladalismy papkery u takiego faceta co z bankami wspolpracuje, nie bezposresnio w banku no i we wtorek chyba dalismy doki a w pon wiedzielismy ze kredyt dostaniemy tylko kwestia tegi na jakich warunkach. Wy macie umowy o prace? Na jaki okres? Mojemu Ł konczy sie umowa we wrzesniu zle zalatwil sobie zw kierownik regionalny mu podpisal ze przedluza mu umowe na czas nieokreslony a przedluza tylko na rok. Ale dla banku ta kartka ma dosc duze znaczenie.
Kasiek tzymam kciuki! Moje zdanie jest takie ze w szpitalj czy ccesz czy nie to musisz lexec. W domu juz bys tak nje robila. Musisz zacisnac zeby i dacie z mala rade, ale wysilek w ciazy nie jwst wskazany. Sama widzisz po sobie. Bedzie wszytko dobrze, tylko lez i odpoczywaj. Staraj sie za duzo nawet nie spacerowac