reklama

Styczeń 2015

reklama
Kasiekz &&& mam nadzieje ze wszystko dobrze! Dobrze ze pojechalas.. Jakoś bez siebie przeżyjecie ;-)

Nulini przez Ciebie chyba też sobie ściągnę te simsy :-D ale to dopiero jak mojemu urlop się skończy

Doggi, :-D:-D sukienki tez maja prawo być nie fotogeniczne :-D ale z ciuchami często tak jest ze na żywo zupełnie inaczej wyglądają, mimo to mi się podoba tajny pomysł ze te boki takie dłuższe

Nieobecna ja bym chętnie na wesele poszła ale u nas to się nie zapowiada :-/

A ja rano w mięsnym prawie zemdlalam :-/ ale fajnie babki się zachowały od razu po wodę poleciały pomogły mi usiąść nawet pytaly czy mi coś do jedzenia zrobić :-P wróciłam do domu bez zakupów i męża wysłałam... Niezły początek dnia a dzisiaj sunrise :-o ja nie wiem jak to będzie jestem przerażona :-P

Indi- trzymam kciuki wszystko będzie dobrze.

Mój mąż robi wszystko sam, ale dosłownie wszystko łącznie z kladzeniem nowego dachu, wymiana krokwi, okien, po cały środek celem gryka, hydraulika, centralne no i wykonczeniowka to już pikus:) dlatego nam tak długo schodzi, bo oprócz tego musi przecież chodzić do pracy, no ale nie stać nas na ekipę, poza tym mąż twierdzi, że nie będzie płacił komuś za coś co sam umie.robotnicy to jest naprawdę duży koszt, na samym dachu zaoszczedzilismy 15 tyś. Tyle firma chciała za robociznę.

Nulini- ja tam też twierdzę, że fordy to jedne z najtańszych samochodów w utrzymaniu. No nie licząc malucha, bo jego to mąż potrafił rozłożyć i złożyć z powrotem bez pomocy mechanika:)

Nieobecna- baw się dobrze. Z reguły jak nam się nie chce gdzieś iść to potem fajna zabawa.

Nulini no tak, bo mowie oni mogamogladac tv, grac itp a my mamy sprzatac gotowac, zajmowac sie dziecmi, robic to z usmiechem na twarzy i na koniec jeszcxe miec ochote na seks :-P my z Ł tez mamy benzyne. Taki nam sie tez trafil, nie szukalismy dlugo. Taty znajomy chcial sprzedac wiec tylko pojechalam juz z kasa, prxejechalam sie i bralismy :-P moze maz chce bys mu cos kupila? Ł wczoraj pyta cxy idziemy na lody, mowje ze spoko a on ze mam portfel wziac :-P oczywiscie i tak nie wzielam, zawsze mi tak hada losiek :-P

Doggi ja widze ze boki dluzsze. Wiec nie marudaj :-P ladna kiecka i chyba na brzuszku sie fajnje opina co? Jeeej jak ja bym chciala umiec szyc :-(

Nieobecna Ł tez czesc sam zrobi tylko nie wjem cxy da rade sam wygladzic sciany bo ja mam jobla na tym punkcie i ma byc na prawde gladko. Poza tym pracuje na etat, rozwija dzialalnosc, ma szkolenia, wiec z czasem u niwgo kiepsko. Baw sie dobrze!;*

Indi trzymam kciuki! Wierze ze bedxie ok, mozw to nic groznego. Zalezy jeszcxe jakie plamienia, jesli zywa krwia to sa bardziej niebezpieczne niz takie brazowe. Daj znac co jakis czas co u Ciebie

Wiecie co dziewczyny...dziś dla odmiany napisze Wam, że mam super humor :)
Nie wiem co na to wpływa heh może nieprzespana noc spowodowana bólem półpupka albo sobota pracująca, ale dzisiaj jakbym na haju jakimś była hehe
A może to po prostu wizja zakupów :P
No, ale mimo wszystko to miła odmiana jest :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry