reklama

Styczeń 2015

reklama
Kasiekz dobrze, ze pojechałaś do tego szpitala.
Teraz najważniejsze żeby opanować sytuację i żebyście szybko wyszli do domu.
Wiadomo, że za dziećmi zawsze się tęskni, ale pamiętaj, że w szpitalu też nie jesteś sama ;)

Jeny jak mi ciężko było się dziś podnieść.
W nocy obudził mnie taki ból od tej rwy, że chyba ze 2 godziny minęły zanim znowu zasnęłam :/
Teraz tylko przetrwać do 13:00 w pracy i jedziemy do Rzeszowa na zakupy i na obiad do Mc chociaż ja chętnie zjadłabym coś innego, ale dzieci by nam chyba tego nie darowały.

Udanej soboty :-)
Kasiekz trzymam kciuki za was,leż i się nie martw,będzie dobrze &&&&&&&&

Alecta oby do 13 :happy2:

Moje dzieci spały u teściowej,m jeszcze śpi w domu cisza, ale go budze bo tapeta czeka
Dziś idę na ślub ,ale tylko do kościoła,bo moja pani dyrektor wychodzi za mąż i wszyscy z pracy się wybieramy

agulqa, wiem, jakie będą awantury o te Simsy, więc będę się musiała hamować :-D Już wczoraj były foszki i nie szło wytłumaczyć, że po prostu nie mam ochoty oglądać TV :-p
Mnie ze szpitalem kojarzy się taki chłodny zielony :confused:
A koleżanek w Częstochowie nawet nie szukam, tu na BB jest podforum Częstochowskie, parę razy się spotkałyśmy i jakoś "nie iskrzy"...

Doggi, jak się waży cycki??? :-D:-D:-D

jezyk, moi rodzice i dziadkowie mają Fordy od zarania dziejów. My z mężem od początku mieliśmy Ople i jak chcieliśmy zmienić na Forda, to były tylko komentarze "no jak was stać na Forda...". I co? I naprawy kosztują grosze! Tyle, że mamy benzynę, bo ja po Astrze powiedziałam, że NIGDY W ŻYCIU DIESLA!!! Ja w Call of Duty 2 ciorałam tak, że oderwać od kompa mnie nie szło :-D Ale to na studiach... Strasznie lubiłam na multiplayerze latać :-D

AZA, no co za ulga, że nie jestem sama! Już myślałam, że mój szpital taki felerny i kradną karty :baffled:

Elutka, jako była pracownica salonu Skody Octavię polecam z całeeeego serca, jak i każdą Skodę :-D:-D:-D Touran niestety wygląda na wielkie auto, a w rzeczywistości ilością miejsca nie powala na kolana...

gosha, ale też ściągałaś tą całą serię drugą darmową? :-D Ja o samochodach to mogę bez końca, moja wielka pasja, UWIELBIAM jeździć, teraz po latach żałuję, że nie poszłam do technikum samochodowego, żeby mieć większe pojecie o mechanice :-D

kasiekz,
o matko... Trzymaj się!

Dżizas, mój mąż mnie do Galerii zabiera, aż się boję :-D

Kasiekz dobrze ze wsxysyko ok!! Teraz leż i koniec!!

Kasiekz to dobrze ze się wyjaśniło! Odpoczywaj ile możesz i korzystaj z ciszy w szpitalu :))

Witam z nie takiego rana siedzę i kiecke poprawiam i jestem zadowolona ale nie zadowala mnie to co na zdjęciu widać nie wiem dlaczego :/

W ogóle nie widać tego ze boki i tył dłuższe są dużo a przód krótszy, i ma zdjęciu wygląda jak wór mię wiem why ale w lustrze widzę jął ładnie się opina tak gdzue ma i luzie tez gdzie ma no cóż tak jak ja moja sukienka jest niefotogeniczna ;) musze tylko wszyc bezpośrednio pod pachami żeby lepiej się na cyckami trzymała i gotowe ;)

Załączniki

• 1406361563063.jpg
    1406361563063.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 59
u mnie Mąż robił cały remont (pierwszy raz!) :) Podwieszał sufity, całą elektrykę, burzył i stawiał nowe ściany, wycinał otwory na drzwi, wstawiał je, kładł panele (to drugi raz), płytki w łazience i na podłogach, mozaikę w kuchni, gładzie, malowanie (to też nie pierwszy raz). :) Z internetu można się wszystkiego nauczyć ;)

Muszę się zbierać - Mąż pojechał odwieźć Młodego do dziadków (wróci jutro po obiedzie), potem jedzie do Pana Młodego (jest świadkiem), a o 14 ślub a potem wesele. Jak mi się nie chce! :/ Jedyny plus to taki, że będzie dobre jedzenie (wiem, bo my też w tym samym miejscu mieliśmy wesele). Może.. jeszcze któreś z nich zrezygnuje? :D

Dobrego dnia dziewczyny! :)

reklama
Witam sue skonana I po przejsciach. Nie zagladalam tu ostatnio I widze nowe twarze.
Wczoraj juz myslalam, ze to koniec. Zero problemow z ciaza of same go poczatku, a wczoraj nagle zaczelam plamic. Pojechalusmy do szpitala, dzidzia zyje, ale tak naprawde nie wiem, co jest przyczyba, bo zrobili tylko USG. Sprobuje sue dzisiaj gdzies prywatnie wbic. Strasznue sie boje I nie wiem co sie dzueje :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry