agulqa, wiem, jakie będą awantury o te Simsy, więc będę się musiała hamować

Już wczoraj były foszki i nie szło wytłumaczyć, że po prostu nie mam ochoty oglądać TV
Mnie ze szpitalem kojarzy się taki chłodny zielony

A koleżanek w Częstochowie nawet nie szukam, tu na BB jest podforum Częstochowskie, parę razy się spotkałyśmy i jakoś "nie iskrzy"...
Doggi, jak się waży cycki???

jezyk, moi rodzice i dziadkowie mają Fordy od zarania dziejów. My z mężem od początku mieliśmy Ople i jak chcieliśmy zmienić na Forda, to były tylko komentarze "no jak was stać na Forda...". I co? I naprawy kosztują grosze! Tyle, że mamy benzynę, bo ja po Astrze powiedziałam, że NIGDY W ŻYCIU DIESLA!!! Ja w Call of Duty 2 ciorałam tak, że oderwać od kompa mnie nie szło

Ale to na studiach... Strasznie lubiłam na multiplayerze latać
AZA, no co za ulga, że nie jestem sama! Już myślałam, że mój szpital taki felerny i kradną karty
Elutka, jako była pracownica salonu Skody Octavię polecam z całeeeego serca, jak i każdą Skodę

Touran niestety wygląda na wielkie auto, a w rzeczywistości ilością miejsca nie powala na kolana...
gosha, ale też ściągałaś tą całą serię drugą darmową?

Ja o samochodach to mogę bez końca, moja wielka pasja, UWIELBIAM jeździć, teraz po latach żałuję, że nie poszłam do technikum samochodowego, żeby mieć większe pojecie o mechanice
kasiekz, o matko... Trzymaj się!
Dżizas, mój mąż mnie do Galerii zabiera, aż się boję