reklama

Styczeń 2015

Alecta- i to się nazywa pozytywne nastawienie :)

Ja chatkę ogarnelam, pranie się robi, obiad mam wczorajszy więc leże i pachne:)

Po południu chyba na festyn się z chłopakami wybiore, jest w mieście obok i tak licze, że może gofry będą mieli. :D

reklama
Masakra, juz chyba obdzwonilam wszystkich ginekoligow w okolicy I nigdzie nie ma terminow na dzisiaj. Nie wiem czy jest sens isc prywatnie na USG. Mam wrazenie ze tutaj sue ciezarne olewa z gory na dol. Serio, nawet w szpitalu nie powiedzieli ni jaka jest przyczyba tego plamuenia, tylko ze to sie czasami zdarza. No bez powodu chyba die nie zdarza, jednak mass kobiet PR,echodzi ciaxe bez krwawien a jak juz to dostaja jakies leki I zwil uenie do konca ciazy. Jakis koszmar poprostu.

Jezyk ja tez leze :-P nic mi sie nue chce, pada i burza wiec spanko mnie lapie ;-)

Indi a mowilas tym lekarzom co dzwonilas ze plamisz itp, wiem ze z polski dr tajchman w londynue przyjmuje ale co i jak dokladnje nje wiem. Ja znam kilka kobiet co plamilo bez powodu, ale na Twoim miejscu tez wolalabym sprawdzic. Moxe jeszcze raz zadzwon i powiexz po prostu jaka sytuacja jest

agulqa_b burza i pada? U nas upał i słońce właśnie z Olą z basenu wyszliśmy ;)

Indi ciśnie nalegaj, muszą przyjąć i powiedzieć coś więcej niż "tAK bywa"

No odsylaja mnie do szpitala, a juz tam wczoraj bylam I wielkie g za przeproszeniem mi powiedzieli. Chyba wlasnie poszukam czy nie ma gdzies blusko kolo mnie polskich ginekologow. Nie mam silly gdzies daleko jezdzic dzisiaj bo straszny upal. Problem w gym, ze wiekszosc polonii funkcjonuje w zachodnim londynie, a my tak w sumie to jestesmy juz w hrabstwie Essex :(

Indi jak już 2 razy miałam krwawienia i w obu przypadkach trafialam do szpitala i po usg nie znlaleziono przyczyny. Ważne żeby ustało. Dzidzia żyje więc jest dobrze. Ja bym wróciła do szpitala jak krwawienie jest nadal. Może trafisz na innego lekarza i ten coś powie więcej.

Ostatnia edycja:
Jezyk, w tej chwili nie plamie, ale co chwila biegam do kibelka I sprawdzam, czy nic nie leci. Tak wlasnie nic zarwalam. Ta Dr taichman w greenuch przyjmuje chyba, wiec samochodem jakos podjade. Zaraz sprobuje tam zadzwonic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry